Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Hakuyo MT 14000.Carol Matei scrie: ↑Mar Iun 25, 2019 23:07Salutare,
As dori sa achizitionez un set de 4 lansete si mulinete pentru pescuitul la crap. Fiind incepator nu stiu ce sa imi aleg si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Pentru lansete am un buget de 200-300ron si eu m-am gandit la cele de la FL Strategist de 390
Iar pentru mulinete dispun de un buget asemanator de 200-300 lei si as prefera sa aiba si baitrunner.
Eu pescuiesc mult la plantat cam 95% si ca balti de pescuit as vrea sa merg pe MV2 sau la Hermes.
Multumesc.
Salut eu am de 1 an de zile lansetele de la Decathlon, au costat 249 lei dar nu prea ma mai ajuta asa mult. Mi se agata firul de tambur la plantat iar la aruncat din mana nu pot arunca asa mult. De aceea as dori unele mai performante cu toate ca nu prea imi permite bugetul.Ovidiu Nicolescu scrie: ↑Mie Iun 26, 2019 9:52Sal,
Eu personal am luat mulinete Adonis 7000 din Decathlon. Ai 2 ani garantie si daca se intampla ceva la ele, ti le schimba pe loc, nu le repara.
Lansetele de la ei nu le-am testat.
Si eu tot MT 14000 recomand in privinta mulinetei.ionut72 scrie: ↑Mie Iun 26, 2019 6:32Hakuyo MT 14000.Carol Matei scrie: ↑Mar Iun 25, 2019 23:07Salutare,
As dori sa achizitionez un set de 4 lansete si mulinete pentru pescuitul la crap. Fiind incepator nu stiu ce sa imi aleg si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Pentru lansete am un buget de 200-300ron si eu m-am gandit la cele de la FL Strategist de 390
Iar pentru mulinete dispun de un buget asemanator de 200-300 lei si as prefera sa aiba si baitrunner.
Eu pescuiesc mult la plantat cam 95% si ca balti de pescuit as vrea sa merg pe MV2 sau la Hermes.
Multumesc.
8-ul este pentru aruncat, dar MTX 8 NEW CONCEPT