Neamtul scrie:Nu poti sa compari masini cu mulinete ! O mulineta de 1000e face aceasi treaba pe care o face una de maxim 300e. Nivelul de performanta e sensibil egal. Tu nu vezi ce pesti se prind cu Okume sau hai sa zic BBLC si cat se arunca la concursuri cu ele ?

Sau crezi ca un MGS sau Basiair va rezista mai mult in timp decat o Ultegra ?
Astea-s povesti...
Si crede-ma ca nu e vorba ca strugurii sunt acrii. Mi-au trecut prin maini si Basia si Aerotehnium. Pot sa spun ca-s mulinete foarte bune si...nimic mai mult. Nu cred ca as da vreodata mai mult de 1000lei pe o mulineta.
Bani aruncati.
PS:
Ia sapa putin pe forumuri sa vezi cate asa zise mulinete de top au probleme de fiabilitate.
In primul rand, nu mulineta prinde peste, ci pescarul.
In al 2lea rând, bblc e cea mai reușită mulinetă in ultimii 10 ani, păcat că e asa ieftină si nici nu se mai fabrică. Ar fi trebuit sa coste 250€, părerea mea.
In al 3-le-a rând, si ultimul, o masină scumpă iti oferă confort si încredere, dar nu durează dublu ca viața, raportând la una de 2 ori mai ieftină. La fel si mulinetele. Îți ușurează munca si îți oferă confortul maxim care ti-l poate oferi o mulineta.
Aerotechnium este o mulinetă făcută pentru SURF, unde isi face treaba mai bine ca oricare alta.
Vrei sa pescuiesti cu ea la CRAP, si te plângi de anumite lucruri ?
E ca si cum ai merge cu Murcielago pe arătură, si vii si scrii pe forum ca "e proastă, nu are aderenta,mergeam mai bine cu Loganul pe acolo".
Singura mulineta creată de Shimano, pentru a se pescui la crap, a fost in 1998 si s-a numit Big Baitrunner LC, după care, câțiva ani mai târziu, au mai adaptat modelele de la stationar , Super Baitrunner , baitrunner xt.
Faptul ca un magazin online din Romania, iti baga Shimano Navi la categoria "mulinete de crap" nu înseamnă ca asa si e!
Noi le-am adaptat la acest tip de pescuit, si pentru ca au angrenaje puternice, merg fara probleme.