recomandare mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Neamtul
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: recomandare mulinete

Mesaj de Neamtul »

Nu poti sa compari masini cu mulinete ! O mulineta de 1000e face aceasi treaba pe care o face una de maxim 300e. Nivelul de performanta e sensibil egal. Tu nu vezi ce pesti se prind cu Okume sau hai sa zic BBLC si cat se arunca la concursuri cu ele ? :wink: Sau crezi ca un MGS sau Basiair va rezista mai mult in timp decat o Ultegra ? :|
Astea-s povesti... :wink:
Si crede-ma ca nu e vorba ca strugurii sunt acrii. Mi-au trecut prin maini si Basia si Aerotehnium. Pot sa spun ca-s mulinete foarte bune si...nimic mai mult. Nu cred ca as da vreodata mai mult de 1000lei pe o mulineta. :roll: :|
Bani aruncati.

PS:
Ia sapa putin pe forumuri sa vezi cate asa zise mulinete de top au probleme de fiabilitate.

aurelian_solomon

Mesaj de aurelian_solomon »

Am si eu urmatoarea dilema
OKUMA DISTANCE CARP PRO vs OKUMA AXEON V2 80 vs MULINETA HAKUYO TD6000
vreau sa achizitionez 2 buc care vor fi folosite MTX14
Ce recomandati?

viper28

Mesaj de viper28 »

aurelian_solomon scrie:Am si eu urmatoarea dilema
Ce recomandati?

TD6000. O sa ramai uit cand de lin merg, cum arajeaza firul si mai ales, cat de fiabile sunt.

Alin Galbenu
Moderator

recomandare mulinete

Mesaj de Alin Galbenu »

Neamtul scrie:Nu poti sa compari masini cu mulinete ! O mulineta de 1000e face aceasi treaba pe care o face una de maxim 300e. Nivelul de performanta e sensibil egal. Tu nu vezi ce pesti se prind cu Okume sau hai sa zic BBLC si cat se arunca la concursuri cu ele ? :wink: Sau crezi ca un MGS sau Basiair va rezista mai mult in timp decat o Ultegra ? :|
Astea-s povesti... :wink:
Si crede-ma ca nu e vorba ca strugurii sunt acrii. Mi-au trecut prin maini si Basia si Aerotehnium. Pot sa spun ca-s mulinete foarte bune si...nimic mai mult. Nu cred ca as da vreodata mai mult de 1000lei pe o mulineta. :roll: :|
Bani aruncati.

PS:
Ia sapa putin pe forumuri sa vezi cate asa zise mulinete de top au probleme de fiabilitate.
In primul rand, nu mulineta prinde peste, ci pescarul.
In al 2lea rând, bblc e cea mai reușită mulinetă in ultimii 10 ani, păcat că e asa ieftină si nici nu se mai fabrică. Ar fi trebuit sa coste 250€, părerea mea.
In al 3-le-a rând, si ultimul, o masină scumpă iti oferă confort si încredere, dar nu durează dublu ca viața, raportând la una de 2 ori mai ieftină. La fel si mulinetele. Îți ușurează munca si îți oferă confortul maxim care ti-l poate oferi o mulineta.
Aerotechnium este o mulinetă făcută pentru SURF, unde isi face treaba mai bine ca oricare alta.
Vrei sa pescuiesti cu ea la CRAP, si te plângi de anumite lucruri ?
E ca si cum ai merge cu Murcielago pe arătură, si vii si scrii pe forum ca "e proastă, nu are aderenta,mergeam mai bine cu Loganul pe acolo".
Singura mulineta creată de Shimano, pentru a se pescui la crap, a fost in 1998 si s-a numit Big Baitrunner LC, după care, câțiva ani mai târziu, au mai adaptat modelele de la stationar , Super Baitrunner , baitrunner xt.
Faptul ca un magazin online din Romania, iti baga Shimano Navi la categoria "mulinete de crap" nu înseamnă ca asa si e!
Noi le-am adaptat la acest tip de pescuit, si pentru ca au angrenaje puternice, merg fara probleme.

Alin Galbenu
Moderator

recomandare mulinete

Mesaj de Alin Galbenu »

aurelian_solomon scrie:Am si eu urmatoarea dilema
Ce recomandati?
Eu zic sa mai strângi putin si să-ti cumperi Navi. Sau bblc/ultegra , sunt cateva oferte sub 100€ pe forum. Si vei fi mai mulțumit.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

bblc e cea mai reușită mulinetă in ultimii 10 ani, păcat că e asa ieftină. Ar fi trebuit sa coste 250€, părerea mea.
:shock:

Tu esti actionar la Shimano? Sau distribuitor Shimano?

Ca altfel nu inteleg de ce "e pacat" ca e asa "ieftina" (decat daca, nu cumva, tu ai un beneficiu direct din vanzarea acestor mulinete si "pretul lor scazut" iti micsoreaza acest beneficiu)! Parerea mea e ca restul modelelor ar fi trebuit sa coste, sensibil, mai putin, prin comparatie.
nici nu se mai fabrică.
De cand?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Alin Galbenu
Moderator

recomandare mulinete

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:
Tu esti actionar la Shimano? Sau distribuitor Shimano?
De cand?
Nu, nu sunt.

Vorbeam despre modelul "Big Baitrunner LC" cunoscut sub numele de "model vechi", care după cum stii , a fost înlocuit de un nou model numit XT-A.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu stiam ca se produce, in continuare, si bblc-ul. Model vechi. Ma insel?

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

ionut72 scrie:Eu stiam ca se produce, in continuare, si bblc-ul. Model vechi. Ma insel?
Nu se mai fabrica. :(

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

miki scrie:
ionut72 scrie:Eu stiam ca se produce, in continuare, si bblc-ul. Model vechi. Ma insel?
Nu se mai fabrica. :(

Mda, se pare ca sunt in urma cu stirile! Vad ca a si disparut din oferta TotalFishing. Oricum, e o decizie luata de curand. Ce sa zic ... "buna" decizie! :(

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”