ROD POD PROLOGIC TRI-LUX V2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Remus Drobota
Puncte: 0

Re: ROD POD PROLOGIC TRI-LUX V2

Mesaj de Remus Drobota »

macara88 scrie:
Stoica dragos scrie:eu il am pe cel cu 4 picioare si sunt f multumit .... distanta mare intre posturi (intra 4 bblc-uri fara probleme) si f stabil ... o sa te miri cat de usor e ...recomand cu incredere
Mie sincer ce nu imi place la acela este cu are picioarele cam scurte. Ma insel ?
Si eu detin acel rod-pod attack. Destul de stabil, BBRLC-urile incap destul de ingramadid, dar se poate schimba buzz-barul, mai pe seara daca vrei iti pun niste poze.
Piciorele au filet universal daca nu ma insel, deci le poti inlocui cu niste picheti LUNGI. Avand in vedere ca pescuiesc cu rod-pod DOAR daca locul nu imi permite sa pun picheti. Distanta dintre buzz-baruri este de doar 130 cm, vezi ca gasesti pe net dimensiunile exacte.
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

macara88

Mesaj de macara88 »

REMUSGL scrie:
macara88 scrie:
Stoica dragos scrie:eu il am pe cel cu 4 picioare si sunt f multumit .... distanta mare intre posturi (intra 4 bblc-uri fara probleme) si f stabil ... o sa te miri cat de usor e ...recomand cu incredere
Mie sincer ce nu imi place la acela este cu are picioarele cam scurte. Ma insel ?
Si eu detin acel rod-pod attack. Destul de stabil, BBRLC-urile incap destul de ingramadid, dar se poate schimba buzz-barul, mai pe seara daca vrei iti pun niste poze.
Piciorele au filet universal daca nu ma insel, deci le poti inlocui cu niste picheti LUNGI. Avand in vedere ca pescuiesc cu rod-pod DOAR daca locul nu imi permite sa pun picheti. Distanta dintre buzz-baruri este de doar 130 cm, vezi ca gasesti pe net dimensiunile exacte.
Aha deci pot schimba picioarele cu picheti lungi ?
Prologicu are buzbari mai mari nitel decat cel de la atack :arrow:

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

L-am avut si eu acest Prologic pe care ti l-ai cumparat tu cu ceva timp in urma si nu e stabil!
Cum spun si altii puteai sa-ti iei ceva mai bun la banii astia.
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

macara88 scrie:Sa inteleg ca prologicu meu nu prea merita bani ?
Cumpara rod pod-ul recomandat de Darius. L-am cumparat si eu cu 287 lei si e aproximativ acelasi lucru cu Pelzer Phaser. Are un raport calitate pret foarte bun.

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Dar cel Lux V2? Pare mult mai stabil avand 4 picioare si este si extensibil.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Poi si ala de la Carp Academy are 4 picioare extensibile si e din aluminiu si inox.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

dumi_id scrie:Dar cel Lux V2? Pare mult mai stabil avand 4 picioare si este si extensibil.
Il am eu si nu prea recomand. L-am folosit 1 an si ceva si a inceput sa se duca sistemul de blocare al picioarelor... Ca stabilitate e ok - am prins niste furtuni interesante prin concursuri anul trecut :D ... BBRLC-urile intra... inghesuit dar intra.

macara88

Mesaj de macara88 »

Eu nu mai inteleg ce ziceti...Lux v2 este cel cu 3 picioare...Daca aveti cu 4 picioare scrieti lux .Deci voi de care aveti ??

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

macara88 scrie:Eu nu mai inteleg ce ziceti...Lux v2 este cel cu 3 picioare...Daca aveti cu 4 picioare scrieti lux .Deci voi de care aveti ??
:D Asadar: Lux v2 e cel cu 4 picioare. Tri-Lux v2 este cel cu 3 picioare.

In ultimele postari se vorbea despre cel cu 4 picioare ca recomandare pentru stabilitate. Eu ma numar printre posesorii unui asemenea exemplar.

macara88

Mesaj de macara88 »

LA RODPODUL LUX ( CEL SIMPLU CU 4 PICIOARE ) SE POT CUMPARA PICIOARE LUNGI CARE SA SE POTRIVEASCA ??????

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”