macara88 scrie:LA RODPODUL LUX ( CEL SIMPLU CU 4 PICIOARE ) SE POT CUMPARA PICIOARE LUNGI CARE SA SE POTRIVEASCA ??????
Ii poti pune picheti..
L-am avut si eu acum 2 ani , pentru inceput e ok ...dar la un moment dat tot la skypod ajungi

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
macara88 scrie:LA RODPODUL LUX ( CEL SIMPLU CU 4 PICIOARE ) SE POT CUMPARA PICIOARE LUNGI CARE SA SE POTRIVEASCA ??????
Daca ii pui picioare lungi e mult mai stabil decat triluxulnit_matias scrie:eu am tri lux si sunt foarte multumit, e foarte stabil si ai mai multa libertate decat cu lux v2, ambele sunt foarte bune, dar depinde daca ajungi si pe rauri si in alte parti recomand trilux, poti sa il ridici sa il pui in apa, n-ai probleme, lux doar pe teren relativ drept
Da am inteles opinia tanit_matias scrie:da ai dreptate, dar eu unu vorbesc din comoditate, ca nu iti mai trebuie nu stiu ce tevi ca sa il inalti, il aia asa si poti sa faci pe loc ce vrei cu el
salutari,
Cam ciudatel dupa parerea mea,eu unul sunt adeptul modelelor clasicecristi30 scrie:Salut,vezi ca prologic a lansat un nou rod pod,Tri-Sky rod pod,superb si la bani,e undeva la 80€ cu 3 posturi si 100 € cu 4 posturi, nu stiu cat o sa fie la noi dar 100 € merita pe deplin (se extinde la fel ca sky pod ul). Cauta l pe net si zi mi daca iti place
Acesti sunt picheti de la SENZOR ?? de 100 CM ??? si daca sunt cum de sunt verzigazaru scrie:Cam asa arata rodpodul meu prologic lux cu picheti lungi.
Este ridicat cam 50%