Salut Levi
Si eu am cotrobait mult dupa informatii legate de saltelele gonflabile.
Cea de la Anaconda a avut-o un coleg de stand in cursul unei partide, sunt foarte mari, exagerat de mari, cred ca ai putea sa o folosesti si pe post de barca, de unde si dezavantajele enumerate de Darius mai sus.
Eu m-am oprit pana la urma la cea de la Daiwa, iti pun si ceva imagini
Este foarte practica, in privinta baloanelor de PVC nu ai nici o grija, sunt foarte rezistente, si in cazul in care se sparge cu un tub de superglue si o bucata de folie ai rezolvat problema rapid, eu o singura data am patit asta intr-un sezon, cu compartimentul de fund. Are fermoare de jur imprejur, se scot usor baloanele de pvc afara si poti spala foarte usor apoi invelisul textil in masina de spalat, o poti pastra apoi chiar si in casa. Un mare neajuns are insa, este foarte slaba la cusaturi, eu a trebuit sa-i fac deja la a mea un services pe una din laturi, probabil am si unflat-o eu foarte tare o data.
Iti mai pun ceva poze sa iti faci o idee.
Mie imi place si mult ca o poti pune si pe apa, asta a fost argumentul principal pentru care am preferat-o fata de cea cu picioare.
Vezi ca am inteles au o copie dupa asta de la Daiwa si firma din Sacele si care ar fi mai rezistenta.
Sper sa te ajute in alegere.