Saltea de primire gonflabila

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Levi
Puncte: 0

Saltea de primire gonflabila

Mesaj de Levi »

Salut! Daca detine cineva o asemenea saltea de primire, as dori niste informatii in legatura cu fiabilitatea ei, de ex. cat de rezistenta este la zgarieturi. Nu vrea sa am pana cu un crap de 20 in ea :mrgreen:
Multumesc anticipat

darius123

Re: Saltea de primire gonflabila

Mesaj de darius123 »

Nu am folosit asa ceva, dar am vorbit cu niste prieteni ce au avut modelul de la Anaconda..Puteam sa cumpar modelul respectiv cu 100 ron(Irinel), dar m-am axat pe altceva.Dureaza destul de mult pana se umfla(sunt 2 compartimente) si pana se dezumfla, unul din singurele avantaje este la transport, ocupa un volum mic.Pe langa astea, in zilele cu soare puternic, am inteles ca se dezumfla in timp.Totusi la 100 ron cred ca merita incercat, dar sa o cumperi la pretul de magazin (400 ron), nu merita.Cred ca este mai recomandata o saltea tip cradle, doar ca ocupa mai mult spatiu la transport.

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Salut Levi
Si eu am cotrobait mult dupa informatii legate de saltelele gonflabile.
Cea de la Anaconda a avut-o un coleg de stand in cursul unei partide, sunt foarte mari, exagerat de mari, cred ca ai putea sa o folosesti si pe post de barca, de unde si dezavantajele enumerate de Darius mai sus.
Eu m-am oprit pana la urma la cea de la Daiwa, iti pun si ceva imagini

Imagine

Este foarte practica, in privinta baloanelor de PVC nu ai nici o grija, sunt foarte rezistente, si in cazul in care se sparge cu un tub de superglue si o bucata de folie ai rezolvat problema rapid, eu o singura data am patit asta intr-un sezon, cu compartimentul de fund. Are fermoare de jur imprejur, se scot usor baloanele de pvc afara si poti spala foarte usor apoi invelisul textil in masina de spalat, o poti pastra apoi chiar si in casa. Un mare neajuns are insa, este foarte slaba la cusaturi, eu a trebuit sa-i fac deja la a mea un services pe una din laturi, probabil am si unflat-o eu foarte tare o data.
Iti mai pun ceva poze sa iti faci o idee.

Imagine

Mie imi place si mult ca o poti pune si pe apa, asta a fost argumentul principal pentru care am preferat-o fata de cea cu picioare.

Imagine

Vezi ca am inteles au o copie dupa asta de la Daiwa si firma din Sacele si care ar fi mai rezistenta.
Sper sa te ajute in alegere.

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Am gasit o poza si cu cea de la Anaconda, poti vedea diferenta de marime, eu zic ca o poti folosi si la dat nada daca nu ai barca :))

Imagine

Levi

Mesaj de Levi »

Mersi baieti pentru informatii!
Intr-advear exista copii, ma rog, nu stiu cine a produs primul model, insa exista si Fox Euro Carp Cradle, Pelzer Aero Mat, de la starbaits, JRC, Anaconda.
Inaltimea celui de la Fox este de 22 cm fata de celelalte care au cam 15 cm, acesta conteaza mult d.p.m.d.v, mai ales ca compartimentul de fund nu poate sa fie umflat atat de tensionat cat partile laterale si pestele se poate rani...din 15 cm inaltimea compartimentului de fund este cam jumatate. Insa la fox si ''inaltimea" pretului difera de celelalte, cam dublu :roll:

cata_cluj

Mesaj de cata_cluj »

salut,si eu am anaconda si e ok,ca dimensiune e cam mare (126*90*26),dar depinde si ce pesti urmaresti
eu o umflu cu o pompa electrica,asa ca nu dureaza mult,cel mai mult imi place ca nu se imbiba cu apa ca o saltea normala

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Salut, eu am o saltea gonflabila Fox Euro Carp Cradle, si ma gandesc daca ii pot adapta un sistem cu cadru metalic(prefer sa fie 2 in 1, adica sa o pot aseza si pe apa, fiind gonflabila, dar sa o pot ridica si pe sol, cu picioare telescopice), detasabil, tip "Cradle", asemanator unei saltele Anaconda, nu stiu exact ce denumire are, incerc sa atasez o poza si/sau un link:
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... ?uid=11131
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Levi

Mesaj de Levi »

am si eu aceasi saltea si in locul tau nu as "strica" cu o astfel de modificare. Stiu ca saltelele tip cradle sunt acum de moda, dar salteaua de la fox este de alt tip, eu sincer nu as modifica. nu mi s-a intamplat ca un crap sa sara din saltea :)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Levi scrie:am si eu aceasi saltea si in locul tau nu as "strica" cu o astfel de modificare. Stiu ca saltelele tip cradle sunt acum de moda, dar salteaua de la fox este de alt tip, eu sincer nu as modifica. nu mi s-a intamplat ca un crap sa sara din saltea :)
Am calcat in "gura lacomiei" si am luat si salteaua din anuntul din link-ul postat anterior, Anaconda Jungle Stretcher, si, desi nu am pus mana pe o saltea Nash Cradle, mi se pare mai reusita cea de la Anaconda, din toate punctele de vedere! Cine nu este de acord, il rog sa argumenteze!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Sharky

Mesaj de Sharky »

@ freespirit
salut,
orice saltea, articulata pe lungime si fara picior de sustinere suplimentar(vezi monster carp cradle mk3) va ceda/se va indoi in timp daca vei reusi sa pui in ea ceva crapi mari si nervosi; dpmdv vechiul model nash, respectiv
http://bigfish.ro/produse-crap/protecti ... eluxe-4585
este cea mai reusita saltea tip cradle de pana acum.
la orice cradle cu picioare reglabile ar trebui sa verifici ca salteaua sa nu atinga solul cand picioarele sunt stranse.
fir intins!
Dan Petre aka Sharky

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”