Am cautat si eu un topic , despre cum functioneaza baitrunnerul in care sa scriu atat pentru incepatori , cat si pentru multi vechi care sunt total pe langa . Din pacate , toate topicurile sunt mai vechi de 5 ani asa ca voi scrie tot aici .
Am auzit/citit un milion de aiureli , inclusiv de la unii cu pretentii...sa nu mai vorbesc de cei care le dau dreptate

.
Am tot dat si pe topic informatii , mai asa din aproape in aproape , unul inteligent s-a prins de ineptiile pe care le-a zis , altul inca nu .
Am auzit pe la pescuit , am citit de "1 milion de ori" :
- cand lansez ...blochez baitrunnerul
- cand intep , deblochez baitrunnerul cu mana/cu manivela si baitrunnerul blocheaza firul
- baitrunnerul la intepare poate rupe firul
- baitrunner frana de intepare
- baitrunnerul blocat cand dai in agatatura/plaur
- de ce imi trebuie frana rapida la mulineta cu baitrunner
- multe alte gogomanii
Baitrunnerul a fost inventat pentru pescuitul marin la pestii mari , ca un mijloc de protectie suplimentar la ruperea firului , pana cand se putea regla relativ ok frana ...fie spate sau fata

, in functie de marimea pestilor !
La momentul respectiv problema franelor...fata sau spate

, era ca intre frana stransa si o frana slaba , erau necesare "un milion de ture ale franei" .
Problema s-a rezolvat odata cu Baitrunner Spool 2 unde am putut si eu sa rezolv aceasta problema chiar si la un sfert de tura a franei , desi preferinta mea a fost 1 tura...suficienta in majoritatea situatiilor .
Odata cu aparitia franelor Quick , Instant , Fast , Speed , "Megaspeed , Ultraspeed"

deja rolul baitrunnerului cam dispare , cel putin in opinia mea .
Ce este baitrunnerul in principiu ? Este o frana de ASTEPTARE , suplimentara care permite eliberarea firului in mod controlat prin reglaj , in timp ce frana de lupta/atac...si cum mai doriti sa o numiti poate fi stransa la maximum , in scopul de a permite pestelui sa ia momeala si sa plece , avand un rol important in autointepare . Baitrunnerul are 2 pozitii ON cand permite eliberarea controlata a firului si OFF cand nu actioneaza deloc .
Hai sa lamurim cateva exemple :
1) "Cand lansez blochez baitrunnerul "? Baitrunnerul nu se blocheaza , se decupleaza si se lanseaza de fapt cu frana de atac/lupta stransa la maxim .
2) "Cand intep , deblochez baitrunnerul cu mana/cu manivela si baitrunnerul blocheaza firul" ? Raspuns NU , baitrunnerul nu blocheaza firul indiferent daca il "deblochezi"

cu mana sau cu manivela . Asa-zisa "deblocare" reprezinta de fapt trecerea baitrunnerului in pozitia OFF(inchis) , iar firul/tamburul e blocat de fapt de frana fata/spate stransa la maximum .
3) "Baitrunnerul la intepare poate rupe firul" ? Raspuns NU , din nou firul poate fi rupt doar de socul produs asupra firului intre peste si frana fata/spate stransa la maximum .
4) "Baitrunner frana de intepare" ? Raspuns NU si nu incercati asta , acesta are rol de eliberare controlata a firului , trecerea acestuia in modul OFF , lasa mulineta in frana de lupta stransa la maximum si aceasta are rolul de intepare .
5) "Baitrunnerul blocat cand dai in agatatura/plaur" ? Raspuns , NU exista baitrunner blocat ci doar in pozitia OFF...adica nu functioneaza , blocarea firului fiind generata de frana de lupta stransa bine/la maxim .
6) "De ce imi trebuie frana rapida la mulineta cu baitrunner" ? Pai nu are legatura una cu alta , baitrunnerul e doar pentru asteptare iar cand treci de la intepare.... in dril , conteaza daca desfaci sau strangi frana in 10 ture sau in 1...2...3 ture .
Desi am repetat principiul de functionare , am atins mai multe cazuri , mai bine sa fie clar !
Spor !