Select Baits Potenza 13' 3.75 lbs si Vigor 13' 3.5 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Daniel Ene
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Select Baits Potenza 13' 3.75 lbs si Vigor 13' 3.5 lb

Mesaj de Daniel Ene »

pescarusull scrie:
Oprea Marian scrie:Potenza costa sub 500 lei, iar lansetele indicate de tine in jur de 800 lei. Ai dreptate totusi, calitatea e cel putin aceeasi cu a modelelor din lista ta :D
Spui ca Potenta e mai buna decat modelele mentionate, de la firme de 3 parale, gen Nash, Fox, Daiwa, Shimano. :lol:
Din pura curiozitate, unde-s fabricate fizic aceste lansete ?
Cele de la Nash, Fox, Daiwa, Shimano unde sunt fabricate/asamblate?
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Si Beast Master-ul(..si altele) este fabricat in china :( ,din 2 cumparate noi,unul s-a rupt la lansare,iar nici celalalt nu este ok.In viata mea nu mai cumpar ''marele''-Beast master.Am lansete si de 20 de ani,si sa spun sincer nu prea am avut grij de ele,si si acum dau lectie la lansetelor nenorocite pe care am dat bani .

mrs

Mesaj de mrs »

HENRICH scrie:Si Beast Master-ul(..si altele) este fabricat in china :( ,din 2 cumparate noi,unul s-a rupt la lansare,iar nici celalalt nu este ok.In viata mea nu mai cumpar ''marele''-Beast master.Am lansete si de 20 de ani,si sa spun sincer nu prea am avut grij de ele,si si acum dau lectie la lansetelor nenorocite pe care am dat bani .
Ce model?

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

mrs scrie:
HENRICH scrie:Si Beast Master-ul(..si altele) este fabricat in china :( ,din 2 cumparate noi,unul s-a rupt la lansare,iar nici celalalt nu este ok.In viata mea nu mai cumpar ''marele''-Beast master.Am lansete si de 20 de ani,si sa spun sincer nu prea am avut grij de ele,si si acum dau lectie la lansetelor nenorocite pe care am dat bani .
Ce model?
Beast master bx13' 3.5lbs

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

"Cele de la Nash, Fox, Daiwa, Shimano unde sunt fabricate/asamblate? "
Una este un produs de firma care este fabricat in o tara oarecare alta e un produs oarecare fabricat intr-o fabrica care face productie de masa nebranduita.
Adica daca Nokia a avut fabrica in Romania inseamna ca era produs romanesc ?
Sau Ford-ul care se fabrica la olteni tot romanes era ?
Unde se fabrica Ford se face doar Ford.
Asta ca exemplu.
Daca Daiwa, Shimano, Sony, Panasonic, Apple produc/asambleaza produse in tarile asiatice o face folosind forta de munca a tarii respective nu tehnologia autohtona.
Un potential cumparator trebuie convins de calitatile produsului vandut, asa cum a spus si osc1or, nu prin argumente de genul ca produsele altei firme sunt proaste.
P.S. Se rupe o lanseta doua si gata.. e naspa dom'le nu mai cumparati. Oare care o fi procentajul lansetelor de firma cu defecte in comparatie cu restul ?
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Nu prea ma interesaeza procentajul....daca se tin de calitate si unul din 100 este mult,dar daca totusi se intampla ,imediat dau gresi pe pescar,nici de cum nu sunt ei de vina.

HENRICH

Mesaj de HENRICH »

Faptul ca nu am de unde sa-l incerc lansetele,asa am decis ca in viitorul apropiat am sa -mi iau o lanseta potenza,si in cazul in care o sa-mi para ok,iau un set.Numai la magazinul Bigfish se gasesc s-au sunt si alti distribuitori?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Salut!
Scrii de la volan, sau nu esti roman?
Intreb pt ca as vrea sa-ti dau un sfat si nu prea am cum...
catch&release

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

ti-am scris si eu pe privat :wink:
catch&release

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Cred ca lansetele Select Baits au confirmat ce pot,au trecut peste ele câteva concursuri si de casting si de pescuit (monitorul si plumb )la mine cel puțin au rezistat si nu cred ca pune cineva mai multă forța in aruncare ,casa fac o paranteza eu sint adeptul lansetelor de forța(Spod) dar aceste lansete raport calitate preț sunt foarte bune.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”