Va salut Domnilor. As vrea sa ma sfatuiti in vederea achizitiei a 4 lansete si 4 mulinete. Am ajuns iar in postura de a achizitiona scule de pescuit pentru ca acum 3 saptamani mi-a fost furat echipamentul de pescuit(4 bete Fox Warrior S 3.90/3,5 si 4 mulinete Shimano Navi XSB) Imi pare nespus de rau de ele dar m-am resemnat si caut sa-mi cumpar in aceasta toamna-iarna alt echipament. Comparand sculele mele(cele furate) cu cele ale unui partener de pescuit(Daiwa Black Widow 3,90/3,75 si Okuma PL) am ajuns la concluzia ca mulinetele pe care le voi cumpara vor fi Okuma PL. Am fost multumit de Shimano Navi dar am aruncat cu Okuma PL si mi s-au parut ok, cel putin la fel de ok ca si Shimano si nu vad rostul de a cheltui bani in plus pentru mulinete. Legat de lansete sunt un pic nelamurit. Cred ca in bugetul meu as avea de ales intre Fox Warrior S si Chub Outkast Plus. Prin comparatie Daiwa Black Widow 3,90/3,74 sunt ok, sunt bune pt distanta dar nu prea imi plac finisajele. Care credeti ca ar fi cea mai buna alegere in bugetul meu?(3.000-3.500ron/echipament)
lucian156 scrie:Va salut Domnilor. As vrea sa ma sfatuiti in vederea achizitiei a 4 lansete si 4 mulinete. Am ajuns iar in postura de a achizitiona scule de pescuit pentru ca acum 3 saptamani mi-a fost furat echipamentul de pescuit(4 bete Fox Warrior S 3.90/3,5 si 4 mulinete Shimano Navi XSB) Imi pare nespus de rau de ele dar m-am resemnat si caut sa-mi cumpar in aceasta toamna-iarna alt echipament. Comparand sculele mele(cele furate) cu cele ale unui partener de pescuit(Daiwa Black Widow 3,90/3,75 si Okuma PL) am ajuns la concluzia ca mulinetele pe care le voi cumpara vor fi Okuma PL. Am fost multumit de Shimano Navi dar am aruncat cu Okuma PL si mi s-au parut ok, cel putin la fel de ok ca si Shimano si nu vad rostul de a cheltui bani in plus pentru mulinete. Legat de lansete sunt un pic nelamurit. Cred ca in bugetul meu as avea de ales intre Fox Warrior S si Chub Outkast Plus. Prin comparatie Daiwa Black Widow 3,90/3,74 sunt ok, sunt bune pt distanta dar nu prea imi plac finisajele. Care credeti ca ar fi cea mai buna alegere in bugetul meu?(3.000-3.500ron/echipament)
o mica curiozitate, in ce conditii ti sa furat echipamentul ?? pe balta ( care ) sau ........
Friends Carp Team
Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again
Sculele mi s-au furat din uscatoria blocului, acolo unde erau depozitate si furtul a fost posibil pt ca blocul este in curs de reabilitare si au fost demontate grilajele Sperante de a fi recuperate de politie sunt minime, asa ca am inceput sa culeg informatii si sa strang banuti sa-mi pot achizitiona alt echipament.
lucian156 scrie:Sculele mi s-au furat din uscatoria blocului, acolo unde erau depozitate si furtul a fost posibil pt ca blocul este in curs de reabilitare si au fost demontate grilajele Sperante de a fi recuperate de politie sunt minime, asa ca am inceput sa culeg informatii si sa strang banuti sa-mi pot achizitiona alt echipament.
imi pare rau pt tine nici nu vreau sa ma gandesc ce as face daca as ramane fara scule (((( si sa revenim la topic, am 2 baterii de bete si anume black widow de 3,60 si 3lbs pt partidele de placere si shimano tribal velocyti pe care le iau la concursuri, am un singur rand de mulinete shimano ultegra xsc. ti recomand cu toata incredera mulinetele si betele black widow. te incadrezi in buget.
Friends Carp Team
And
Vezi ca Fox-urile pe care le-ai avut sunt cu o clasa peste Black Widow(le-am avut pe amandoua, exact variantele din discutie) iar decat sa-ti iei Powerliner, mai bine iei Axeon V2 !
la 289 de lei gasesti Ryobi Proskyer Nose Power o mulineta mare, puternica arata foarte bine si are si slow oscilation cauto pe net la magazinele online din ro ...nu se permite linkul ca altfel ....
Friends Carp Team
And
Mai binea bagi banii tot in mulinete shimano, eu n-as da mai mult de 1500 pe 4 bete indiferent de ce scrie pe ele...mai inchizi usa peste ele...mai calca cate un cascat pe ele....mulinetele le dai la nepoti.....si nu va mai tineti domnilor sculele la uscator!
Ideea este ca as vrea sa-mi iau niste bete bune si niste mulinete cat de cat ok, cum sunt okuma PL sau Axeon. Pt mine este clar ca batul face 70% din treaba. Degeaba imi iau shimano bblc daca nu am niste bete bune care sa-mi permita sa ating o distanta considerabila. Plus ca nu sunt genul care sa creada in reclame si renume sau sa cumpere x produs doar pt ca este scump, atat timp cat nu-si are utilitatea. La aceasta concluzie dupa ce am pescuit in paralel cu amicul meu care are Daiwa Black Widow si okuma Pl iar eu cu Fox Warrios S si Shimano Navi. Vreau sa spun ca amandoi aruncam la aceeasi distanta, prindeam acelasi nr de pesti, cu aceeasi greutate...etc. Singura diferenta era ca bateria mea arata mai bine. Deci de data asta vreau sa cumpar niste scule care intradevar sa merite diferenta de bani. Astea fiind spuse va rog sa-mi spuneti de ce ar fi mai bune Shimano Velocity sau Supressa fata de Fox Warrior S? Care ar fi avantajele reale, lasand laoparte frumusetea si faptul ca vei fi admirat pe balta pt ca ai shomano. La mulinete sunt aproape sigur ca voi ramane la okuma, binenteles asta daca in 300ron/buc nu se poate achizitiona mai bun, fara sa fie sh. Astept parerile voastre. Mihai/Miki, opinia ta ar fi binevenita. Merci.
hmmmm icearca sa renunti la ideia de okuma pl.....iar pt axeon ti am dat alternativa o mulineta cu un tambur mult mai larg si mai lung decat axeon sau pl, iar betele....betele eu am velocyti dar sincer nu I mi plac cum arata sunt super slim intradevar dar mbinarea de la spigot pt ca este ramforsata acolo se vede cam urat, din punct de vedere util si functional nu am ce le reprosa sunt dumnezeul pe pamant, pardon ...pe apa )) se incarca bine cu un plumb greu 125/130g ceia ce face ca bila si rigul sa nu influenteze cu mult aruncarile cu momitoare arunca foarte bine...poate chiar mai bine decat o face cu plumb...sau cel putin le incarc eu mai bine cu momitor, dar daca nu mergi la concursuri adica undeva unde hamalesti betele pana paraie nu are rost investitia ........sunt sigur ca si cu black widow 3.90m si 3.75lbs poti face aceiasi chestie la bani mult mai putini. de fox warrior s nu stiu nimic ca nu am pescuit cu ele .....doar cateceva din auzite asa ca ma abtin ...... daca vrei vino si I ti dau un bat sa vezi cum este:)
Friends Carp Team
And