Sfat pentru un rodpod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristi30
Puncte: 0

Re: Sfat pentru un rodpod

Mesaj de cristi30 »

Starbaits si prowess sunt aproape identice,un plus ptr prowess care au mutat picioarele din fata pe partea extensibila

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

silviu_ms scrie:toate enumerate sunt cu mult sun cel de la starbaits deluxe inox 11 kg si 3 seturi de picioare, fara plastic, practic indestructibil, reizta lejer la o presiune de 74 kg :mrgreen: , unde mai pui ca vine si cu husa proprie :wink:
din 2014 plasticul va fi interzis total in fabricarea tuturor rod-pod-urilor, exact pentru a rezista la presiuni de peste 74 de kg.......pana la 183 de kg..... :lol: :lol: :lol: ......atata o dati de gard cu plasticul ala....ioi, ioi!
slowly we rot- by Obituary

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

robyvan scrie:
silviu_ms scrie:toate enumerate sunt cu mult sun cel de la starbaits deluxe inox 11 kg si 3 seturi de picioare, fara plastic, practic indestructibil, reizta lejer la o presiune de 74 kg :mrgreen: , unde mai pui ca vine si cu husa proprie :wink:
din 2014 plasticul va fi interzis total in fabricarea tuturor rod-pod-urilor, exact pentru a rezista la presiuni de peste 74 de kg.......pana la 183 de kg..... :lol: :lol: :lol: ......atata o dati de gard cu plasticul ala....ioi, ioi!
Iti dai seama ca omul s-a urcat pe el pentru a-i testa rezistenta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce urmeaza aruncatul posetei sotiei cu spodul si tractarea copilului pe sanie cu mulineta din dotare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vad ca va aruncati la fel de fel de rod poduri dar nu vad unul sa scrie costa atit si merita banii, eu am dat exemplu cel mai simplu si dupa parerea mea si nu numai X2 ALCATRAZAZ- 640 ron cel mai bun raportat calitate pret , numai si numai inox de cea mai buna calitate si cred ca este si cel mai ieftin din gama rod pod inox si de aceea cel mai cautat de catre pescarii de crap.Toate cele enumerate mai sus sunt mult peste 640 ron .

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

popescu59 scrie:Vad ca va aruncati la fel de fel de rod poduri dar nu vad unul sa scrie costa atit si merita banii, eu am dat exemplu cel mai simplu si dupa parerea mea si nu numai X2 ALCATRAZAZ- 640 ron cel mai bun raportat calitate pret , numai si numai inox de cea mai buna calitate si cred ca este si cel mai ieftin din gama rod pod inox si de aceea cel mai cautat de catre pescarii de crap.Toate cele enumerate mai sus sunt mult peste 640 ron .
aha....si etalonul e rod-pod-ul tau de 640 ron :wink:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

zfcristian scrie:
robyvan scrie:
Iti dai seama ca omul s-a urcat pe el pentru a-i testa rezistenta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce urmeaza aruncatul posetei sotiei cu spodul si tractarea copilului pe sanie cu mulineta din dotare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
plumbi 100% inox, fara plastic, ala de 100 g are in realitate 240g.....etc....

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

vrei un rod-pod stabil si fain, ia Fox Quatro Pod 2........da are plastic.......da are si boloboc......

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

robyvan scrie:da are si boloboc......
Esential in pescuitul crapului de altfel :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie: si de aceea cel mai cautat de catre pescarii de crap..
Mai da-l dreq. Eu cand mi-am luat rodpod nici n-am vrut sa aud de alcatrazu' tau :lol:
De unde stii tu ca-i cel mai cautat?

P.S. Daca vreti poloboc esential in pescuitul crapului dati o geana la Rangeru' de la Fox. :lol: De asta stiu sigur ca-i cel mai cautat poloboc de catre pescarii de crap. :lol: Recomand :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

A mai spus cineva inainte fiecare isi lauda cioara lui si e foarte corect , dar eu intreb de ce nu postati si preturile la aceste rodpoduri despre care vorbiti ? Sunt multe care depasesc suma in care s-e incadreaza cel care a deschis topicul. Omul vrea ceva pina in 10 mil parca si voi afisati aici unele care depasesc suma asta .Daca nu ati fost atenti eu nu am spus ca x2 Alcatraz e cel mai ce de pe piata , am scris ca este cel mai bun rodpod inox raportat calitate pret adica la 640 ron cit costa merita toti banii si de aceea multi pescari de crap il au si il folosesc .
Peste x2 sunt destule rod poduri darrrrrrrrrrrrrr si pretul este pe masura .Asa ca faceti recomnadare si afisati si cit costa sa poata omul sa decida la care sa se opreasca in banii de care dispune.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”