Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
din 2014 plasticul va fi interzis total in fabricarea tuturor rod-pod-urilor, exact pentru a rezista la presiuni de peste 74 de kg.......pana la 183 de kg.....silviu_ms scrie:toate enumerate sunt cu mult sun cel de la starbaits deluxe inox 11 kg si 3 seturi de picioare, fara plastic, practic indestructibil, reizta lejer la o presiune de 74 kg, unde mai pui ca vine si cu husa proprie
Iti dai seama ca omul s-a urcat pe el pentru a-i testa rezistentarobyvan scrie:din 2014 plasticul va fi interzis total in fabricarea tuturor rod-pod-urilor, exact pentru a rezista la presiuni de peste 74 de kg.......pana la 183 de kg.....silviu_ms scrie:toate enumerate sunt cu mult sun cel de la starbaits deluxe inox 11 kg si 3 seturi de picioare, fara plastic, practic indestructibil, reizta lejer la o presiune de 74 kg, unde mai pui ca vine si cu husa proprie
![]()
![]()
......atata o dati de gard cu plasticul ala....ioi, ioi!
aha....si etalonul e rod-pod-ul tau de 640 ronpopescu59 scrie:Vad ca va aruncati la fel de fel de rod poduri dar nu vad unul sa scrie costa atit si merita banii, eu am dat exemplu cel mai simplu si dupa parerea mea si nu numai X2 ALCATRAZAZ- 640 ron cel mai bun raportat calitate pret , numai si numai inox de cea mai buna calitate si cred ca este si cel mai ieftin din gama rod pod inox si de aceea cel mai cautat de catre pescarii de crap.Toate cele enumerate mai sus sunt mult peste 640 ron .
plumbi 100% inox, fara plastic, ala de 100 g are in realitate 240g.....etc....zfcristian scrie:Iti dai seama ca omul s-a urcat pe el pentru a-i testa rezistentarobyvan scrie:din 2014 plasticul va fi interzis total in fabricarea tuturor rod-pod-urilor, exact pentru a rezista la presiuni de peste 74 de kg.......pana la 183 de kg.....silviu_ms scrie:toate enumerate sunt cu mult sun cel de la starbaits deluxe inox 11 kg si 3 seturi de picioare, fara plastic, practic indestructibil, reizta lejer la o presiune de 74 kg, unde mai pui ca vine si cu husa proprie
![]()
![]()
......atata o dati de gard cu plasticul ala....ioi, ioi!
![]()
![]()
![]()
Ce urmeaza aruncatul posetei sotiei cu spodul si tractarea copilului pe sanie cu mulineta din dotare![]()
![]()
![]()
Esential in pescuitul crapului de altfelrobyvan scrie:da are si boloboc......
Mai da-l dreq. Eu cand mi-am luat rodpod nici n-am vrut sa aud de alcatrazu' taupopescu59 scrie: si de aceea cel mai cautat de catre pescarii de crap..