Va multumesc tuturor pentru optiunile oferite..
As vrea sa stiu ceva si de Maver Stylpod Continental....
Are cineva asa ceva ?
Sau am vazut ceva de la K Karp un fel de tripod la vreo 6- 700 ron...merita?
Pot sa fac un efort si sa ma axez pe Skypodul ala de la Fox , dar la asta nu se plateste mai mult firma?
Mai astept cateva sugestii!
Va multumesc!
Daca mai pui ceva lovele si te agiti sa cauti,poti gasi la un pret OK chiar si un Carp-Zone sh:
Material inox,greutate, inclusiv geanta si buzzbar este de 8,9 kg (aprox.)
max-carpfishing scrie:Daca mai pui ceva lovele si te agiti sa cauti,poti gasi la un pret OK chiar si un Carp-Zone sh:
Material inox,greutate, inclusiv geanta si buzzbar este de 8,9 kg (aprox.)
Asta arata superb...cred ca buzbarii sunt la fel cu aia de la Nick 95 daca nu ma insel!?!?
Ca idee generala(parere personala) pana la 600 lei merita sa-ti ei un rod pod din aluminiu sa zic dar fara plastic pe el mi se par piesele care se uzeaza cel mai repede.Pentru inox cum spunea si alt cineva mai sus as opta pentru starbites e bestial si pana in 1100 lei cu transport adus de afara.Nu stiu cum e rod podul de la prowees ma refer la distanta dintre buzbari si distanta dintre posturi.Parca la starbites era 23.
[quote="Chinaman"]Vreau sa imi cumpar un rod pod cu 4 posturi pentru lansete de 3,90 m si mulinete mari(Okuma PL 1065)
am optat pentru un Prologic Trilux dar am inteles ca nu este foarte stabil(deoarece este trepied)
Merg undeva pana la 1000 ron pentru aceasta achizitie....
Vreau un rod pod cu buzbari generosi , sa fie stabil si sa pot pescui cu el de pe ponton sau maluri foarte inalte!
Astept sfaturi din partea dumneavoastra, multumesc!
Salut,
Te felicit pentru deschiderea acestui topic!
Aproape toti pescarii isi doresc un rod pod, dar majoritatea nu stiu ce sa aleaga, asa ca orice parere este binevenita.
Imi place ca postarea animeaza atatea discutii, pro sau contra.
Totusi, pana acum, din toate rod pod-urile prezentate, cred ca cel mai tare este al tau deoarece este ecologic si biodegradabil!
Lasand gluma la o parte, vreau sa va asigur pe toti ca sunt foarte interesat de acest topic.
Respect!