sfaturi punere fir pe tambur

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: sfaturi punere fir pe tambur

Mesaj de Alin Galbenu »

adyprico scrie:Eu am fost nevoit sa pun o rola de sufix ultra knot de 0.25 pe 4 tamburi , nu am vrut sa ma duc la bobinat pentru ca orice mulineta sigur nu aseaza firul ca masina si la 2-3 aruncari risti sa faci peruci ... parerea mea .
Eu am folosit metoda tamburului de rezerva dar am luat intai o rola de 300m de fir de 0,25 ieftin (masurata grosimea intai ca sa fiu sigur) l-am pus pe tamburul de rezerva si apoi am umplut cu un fir de 0.3 cam cel mai ieftin care l-am gasit , okuma de totalfishing ceva de genu ... dupa care am intors firul de umplutura pe tamburul principal si apoi continuat cu firul principal , eu zic ca am avut o abatere de cativa metri maxim
E adevarat ca la inceput pana le-am facut pe toate faci febra la mana :D dar cand o sa schimb firul principal probabil o sa pun tot de 0.25 si o asa sunt sigur ca pe tambur voi schimba doar acei ~ 300m
De ce risti sa faci peruci ? Folosesc metoda asta de ani si n-am patit macar odata in viata mea, sa fac peruci pe fir.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”