Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai luat foc??, suna la 112 !!speedy_rajah scrie:Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!rog un operator sa inchida unul din subiecte(s-a stricat mouse-ul)imi cer scuze!
decat cu FUSTELE dar in timp .Asa ca stai linistit ,mai ales daca le cumperi noi cum ai zis .Allen Besnovich scrie:Problema respectiva apărea la primele modele apărute, in '99. Problema s-a remediat dupa cativa ani, iar modelele apărute dupa, nu au mai prezentat nici o problema.
E stricat mouse-ul prietene,nu mai face bashcalie ca nu esti nostim.numai bine!gabi1 scrie:Ai luat foc??, suna la 112 !!speedy_rajah scrie:Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!rog un operator sa inchida unul din subiecte(s-a stricat mouse-ul)imi cer scuze!
ba e nostim, zau!speedy_rajah scrie:E stricat mouse-ul prietene,nu mai face bashcalie ca nu esti nostim.numai bine!gabi1 scrie:Ai luat foc??, suna la 112 !!speedy_rajah scrie:Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!rog un operator sa inchida unul din subiecte(s-a stricat mouse-ul)imi cer scuze!
...boala lui Calache !!...s-a dovedit in scurt timp ca boala o iau stapanii![]()
poate ca sunt off topic asa cum spui, insa ar trebui sa-ti vezi intai barna din ochi...nu de alta, dar tu pari total off fishing.Allen Besnovich scrie:Sunteti offtopic, ca de obicei.
PS: e cam tarziu pt dv sa stati pe internet la ora asta, poate de acolo si discuția in afara subiectului.