Shimano BBLC model vechi!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

speedy_rajah
Puncte: 0

Mesaj de speedy_rajah »

Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!

gabi1
Veteran

Re: Shimano BBLC model vechi!

Mesaj de gabi1 »

speedy_rajah scrie:Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!rog un operator sa inchida unul din subiecte(s-a stricat mouse-ul)imi cer scuze!
Ai luat foc??, suna la 112 !! :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Problema respectiva apărea la primele modele apărute, in '99. Problema s-a remediat dupa cativa ani, iar modelele apărute dupa, nu au mai prezentat nici o problema.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Allen Besnovich scrie:Problema respectiva apărea la primele modele apărute, in '99. Problema s-a remediat dupa cativa ani, iar modelele apărute dupa, nu au mai prezentat nici o problema.
decat cu FUSTELE dar in timp .Asa ca stai linistit ,mai ales daca le cumperi noi cum ai zis .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

speedy_rajah

Mesaj de speedy_rajah »

gabi1 scrie:
speedy_rajah scrie:Are cineva aceasta mulineta mai veche de 5 ani/si cum se prezinta?scria pe un forum citez:''La modelul vechi apărea o uzură la nivelul unor angrenaje care facea ca mulineta să sară pe baitrunner în timpul forțării (dril)''Este adevarat/?S-a confruntat cineva cu aceasta problema/intreb deoarece doresc sa mai achizitionez 2 buc.noi..multumesc oricui este dispus sa-mi dea aceste detalii!STIMA!rog un operator sa inchida unul din subiecte(s-a stricat mouse-ul)imi cer scuze!
E stricat mouse-ul prietene,nu mai face bashcalie ca nu esti nostim.numai bine!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Nici tu nu esti prea nostim, deschizând 3 topicuri cu același subiect.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

speedy_rajah scrie:
gabi1 scrie:
E stricat mouse-ul prietene,nu mai face bashcalie ca nu esti nostim.numai bine!
ba e nostim, zau!
tu vrei sa-ti cumperi mulinete noi si te gandesi deja ce-o sa se intample peste 5 ani ???
mai erau niste baieti din astia cu frica caderii drobului de sare, care sustineau ca dobermanii inebunesc dupa 7 ani...s-a dovedit in scurt timp ca boala o iau stapanii :wink:
pana una alta, vezi ca ti-a spus un atotcunoscator ce se intampla cu aceste mulinete in '99...iti sta mintea-n loc de atata fantezie
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Sunteti offtopic, ca de obicei.

PS: e cam tarziu pt dv sa stati pe internet la ora asta, poate de acolo si discuția in afara subiectului.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

...s-a dovedit in scurt timp ca boala o iau stapanii :wink:
...boala lui Calache !! :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Allen Besnovich scrie:Sunteti offtopic, ca de obicei.

PS: e cam tarziu pt dv sa stati pe internet la ora asta, poate de acolo si discuția in afara subiectului.
poate ca sunt off topic asa cum spui, insa ar trebui sa-ti vezi intai barna din ochi...nu de alta, dar tu pari total off fishing.
sper sa te potolesti si sa-ti vezi de treaba...o alta treaba, caci la asta m-ai convins ca esti pe dinafara
apropo, de ce nu incerci in continuare cu muzica ???

ps. gata, am incheiat...intelege ce vrei si fii amabil si scuteste-ma !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”