Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Apai io nush ce fir de 0.20 folositi voi de se poate rupe din run... Cat despre frana...mie imi place.E suficient de rapida.petre iulian scrie: Cu fire de 0,25 nu sunt probleme ca poti lasa mai stransa frana dar la 0,20 am avut batai de cap ca-mi era frica sa nu pocneasca firul cant pleca pe run violent ...![]()
Albert scrie:Apai io nush ce fir de 0.20 folositi voi de se poate rupe din run... Cat despre frana...mie imi place.E suficient de rapida.petre iulian scrie: Cu fire de 0,25 nu sunt probleme ca poti lasa mai stransa frana dar la 0,20 am avut batai de cap ca-mi era frica sa nu pocneasca firul cant pleca pe run violent ...![]()
Sigur nu vorbesti despre Daiwe? Sau ai luat XTD incognito? Nu stiu ce delay ai tu la ale tale dar eu n-am simtit/patit/vazut asa ceva la ale mele. Dupa ce am folosit ani de zile baitrunner2 sunt bucuros ca acum am doar frana de reglat.Ungureanu Bogdan scrie: nu e vorba ca nu e rapida, dar cupleaza si decupleaza cu "delay"
Eu mai sus am vorbit despre xtb ci4 , problema semnalata dealtfel si la xtd!!!Albert scrie:Sigur nu vorbesti despre Daiwe? Sau ai luat XTD incognito? Nu stiu ce delay ai tu la ale tale dar eu n-am simtit/patit/vazut asa ceva la ale mele. Dupa ce am folosit ani de zile baitrunner2 sunt bucuros ca acum am doar frana de reglat.Ungureanu Bogdan scrie: nu e vorba ca nu e rapida, dar cupleaza si decupleaza cu "delay"