De accord cu Mihai.. Si eu sunt posesor de ci4 xsa si recomand...Alexandru Mihai scrie:Am CI4 XSA .... recomand...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De accord cu Mihai.. Si eu sunt posesor de ci4 xsa si recomand...Alexandru Mihai scrie:Am CI4 XSA .... recomand...
Ieri le am dat jos de pe bete pt curatare si am urmarit aceste aspecte dar nu am gasit nici o neregula la ax sau alte imbinari. Pot sa spun ca dhupa un an se comporta ca in prima zi. Tot ce le am facut a fost sa aplic in vara cateva picaturi de uleiarsenedaniel scrie:Mulineta va functiona ok si cu bucsa aia. Producatorul oricum a facut teste. Ea este prezenta la multe modele de mulinete de la Shimano.
Trebuie sa te asiguri sa fie vaselina intre tija manivelei si aceasta bucsa.
Cel putin o data pe sezon in cazul folosirii intense trebuie sa cureti mulineta si eventual sa schimbi vaselina.
Cam la fel si in cazul in care mulineta cade in apa sau noroi.
Avand rulmentul gresarea nu se mai face cu vaselina ci doar cu putin ulei.
Schimbarea ei e un fel de tuning la mulineta. Face ca mulineta sa se comporte un pic mai bine.
PS: De unde stii ca nu s-a uzat? Ai desfacut mulineta si ai curatat piesa respectiva de vaselina? Ai verificat daca este uzura pe axul manivelei? Intreb asta de curiozitate nu din alt motiv...
Ce sunt mai exact saibele astea de nailon? Din ce sunt facute si unde se pot gasi? Are cineva idee?marlboro scrie:a facut cineva modificarea aceasta la mulineta?ce material ati folosit?
http://www.youtube.com/watch?v=dnRUXgPwreM
am eu saibe din alea de teflon.pt ce iti trebuiesc?Ciuchi scrie:Ce sunt mai exact saibele astea de nailon? Din ce sunt facute si unde se pot gasi? Are cineva idee?marlboro scrie:a facut cineva modificarea aceasta la mulineta?ce material ati folosit?
http://www.youtube.com/watch?v=dnRUXgPwreM
Unde le-ai facut, cum, sau unde se pot gasi? Poti da mai multe detalii te rog?marlboro scrie:cam asa arata si sunt din textolit
Orice strungar iti poate face, bara de duramid se gaseste si nu este scumpa.Ciuchi scrie:Unde le-ai facut, cum, sau unde se pot gasi? Poti da mai multe detalii te rog?marlboro scrie:cam asa arata si sunt din textolit