Shimano Vs Daiwa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircead
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano Vs Daiwa

Mesaj de mircead »

mrs scrie: Am vizionat recent o emisiune pe pvtv... acel pescar folosea infinity xbr si la un moment dat cand a pus inaintasul pe mulineta si a inceput sa invarta la manivela se auzea un scartiit parca freca fier pe fier... asta nu inseamna ca acea mulineta nu avea angrenaje robuste si de calitate.
Firul era prins in clips (se efectua operatiunea de mulinare fara ca firul sa fie in contact cu galetul)
Hmmm stam prost la comunicare :wink:
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

mrs

Mesaj de mrs »

mircead scrie:
mrs scrie: Am vizionat recent o emisiune pe pvtv... acel pescar folosea infinity xbr si la un moment dat cand a pus inaintasul pe mulineta si a inceput sa invarta la manivela se auzea un scartiit parca freca fier pe fier... asta nu inseamna ca acea mulineta nu avea angrenaje robuste si de calitate.
Firul era prins in clips (se efectua operatiunea de mulinare fara ca firul sa fie in contact cu galetul)
Hmmm stam prost la comunicare :wink:
Am repetat obsesiv in 3 post-uri consecutive ca firul nu era in contact cu acel galet... ai subliniat numai ce iti convine din context... dar numai conteaza bine ca pana la urma sa inteles ceea ce am vrut sa spun. Numai bine.

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

mrs scrie:Am vizionat recent o emisiune pe pvtv... acel pescar folosea infinity xbr si la un moment dat cand a pus inaintasul pe mulineta si a inceput sa invarta la manivela se auzea un scartiit parca freca fier pe fier... asta nu inseamna ca acea mulineta nu avea angrenaje robuste si de calitate.
M-am gandit la ce ar fi putut scartai la o mulineta de foarte buna calitate , conceputa sa dureze , asa cum este Infinity si cred ca am gasit raspunsul : Emblem , Emblem Pro si Infinity au un sistem centrifugal de impiedicare a firului sa se infasoare sub fusta tamburului. Atunci cand mulinezi , in gol , incet sistemul nu se deschide complet si freaca pe garnitura de cauciuc a tamburului. Asa sunt mulinetele proiectate sa functioneze si o fac foarte bine , cateodata , dupa multi ani de folosire garnitura de cauciuc se uzeaza si/sau se rupe si atunci sistemul freaca chiar pe fusta tamburului producand un zgomot de" fier pe fier ", garnituri de sghimb se gasesc si costa foarte putin. In rest mulineta este super.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”