Am MARE nevoie de un sfat in achizitia unui sistem pat-sac dormit pt partidele de pescuit de noapte.
In primul rand vreau sa va spun ce NU vreau sub nici o forma. Nu vreau ceva care nu se potriveste perfect si aici cred (?) ca trebuie sa ma orientez catre un sistem complet cap-coada. Vreau ca toate sa se potriveasca perfect si bineinteles confortul sa fie prezent in doze mari

M-am gandit la:
1. Pat Nash Indulgence Air Lite SS2 - E in gama de pret si pare un set foarte bun.
Negativ: nu are perna inclusa in set, se achizitioneaza separat.
Pozitiv:Posibilitatea de a avea 3 tipuri de seltea. Una pt vara cu plasa, a doua pt temperaturi normale si ultima cea cu salteaua pusa pt perioadele mai reci. Chiar se simte o diferenta?
2. Pat Fox Flatliter MK2 Bed & Bag System - Standard - E in gama de pret si pare un set foarte bun.
Negativ:nu are perna inclusa in set, se achizitioneaza separat. Baza sacului de dormit este din poliester. Aici nu stiu daca este un avantaj sau un punt negativ. Din cate am vazut pe youtube nu ai posibilitatea de a scoate salteaua pt a avea un pat mai "aerisit" pt noptile caniculare.
Pozitiv: Ar fi la prima vedere acele "strap-uri" cu ajutorul carora poti regla duritatea saltelei.
3. Pat Senzor Atlas + Sac de dormit Senzor Alaska. Nu stiu nimic despre acest brand pe partea de camping. Combimatia ajunge pe la 1200-1300 ron adica un pret acceptabil.
Negativ: Nu este un "sistem" cap-coada si nu stiu cum se vor potrivi si nici daca sacul de dorimt se poate prinde cu fermuar de pat? Daca nu exista aceasta posibilitate cu ce se poate si cum se poate atasa pt o cat mai buna fixare.
4. Anaconda Fortress AL Flat. Nu am nici cea mai vaga ideea, pare cam

Alte sistame din pacate nu am gasit dar stiu sigur ca sunt. Alte propuneri ?
Astept alte sugestii, pareri, puncte pozitive si negative legate de cele trei de mai sus.
Care ar fi diferenta dintre Nash Indulgence Air Lite SS2 si Nash Indulgence Air Lite SS3 sau 4. din cate vad dimensiunile, sunt curios daca altceva difera (de genul ala vine fara X,...) ?
Cum sunt materialele Nash in comparatie cu Fox ? (parerea celor care au avut ambele branduri pt o comparatie cat mai corecta)
Multumesc anticipat !
Sorin