Sistem Pat-Sac dormit.Comparatie Nash/Fox si alte propuneri.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

sorinhc
Puncte: 0

Mesaj de sorinhc »

Salutare!

Am MARE nevoie de un sfat in achizitia unui sistem pat-sac dormit pt partidele de pescuit de noapte.

In primul rand vreau sa va spun ce NU vreau sub nici o forma. Nu vreau ceva care nu se potriveste perfect si aici cred (?) ca trebuie sa ma orientez catre un sistem complet cap-coada. Vreau ca toate sa se potriveasca perfect si bineinteles confortul sa fie prezent in doze mari :lol: .Ca pret pana in 2000 ron. Categoric decizia o sa o iau in urma "pipairii" si incercarii lor la fata locului dar aici nu pot sa-mi fac o parere f corecta pt ca nu ma lasa nimeni sa dorm o noapte in magazin :lol: :lol: :lol: . Orice parere este binevenita pt ca nu prea am timp sa caut si sa probez in n magazine diferite modele.

M-am gandit la:

1. Pat Nash Indulgence Air Lite SS2 - E in gama de pret si pare un set foarte bun.
Negativ: nu are perna inclusa in set, se achizitioneaza separat.
Pozitiv:Posibilitatea de a avea 3 tipuri de seltea. Una pt vara cu plasa, a doua pt temperaturi normale si ultima cea cu salteaua pusa pt perioadele mai reci. Chiar se simte o diferenta?
2. Pat Fox Flatliter MK2 Bed & Bag System - Standard - E in gama de pret si pare un set foarte bun.
Negativ:nu are perna inclusa in set, se achizitioneaza separat. Baza sacului de dormit este din poliester. Aici nu stiu daca este un avantaj sau un punt negativ. Din cate am vazut pe youtube nu ai posibilitatea de a scoate salteaua pt a avea un pat mai "aerisit" pt noptile caniculare.
Pozitiv: Ar fi la prima vedere acele "strap-uri" cu ajutorul carora poti regla duritatea saltelei.
3. Pat Senzor Atlas + Sac de dormit Senzor Alaska. Nu stiu nimic despre acest brand pe partea de camping. Combimatia ajunge pe la 1200-1300 ron adica un pret acceptabil.
Negativ: Nu este un "sistem" cap-coada si nu stiu cum se vor potrivi si nici daca sacul de dorimt se poate prinde cu fermuar de pat? Daca nu exista aceasta posibilitate cu ce se poate si cum se poate atasa pt o cat mai buna fixare.
4. Anaconda Fortress AL Flat. Nu am nici cea mai vaga ideea, pare cam :(

Alte sistame din pacate nu am gasit dar stiu sigur ca sunt. Alte propuneri ?
Astept alte sugestii, pareri, puncte pozitive si negative legate de cele trei de mai sus.

Care ar fi diferenta dintre Nash Indulgence Air Lite SS2 si Nash Indulgence Air Lite SS3 sau 4. din cate vad dimensiunile, sunt curios daca altceva difera (de genul ala vine fara X,...) ?
Cum sunt materialele Nash in comparatie cu Fox ? (parerea celor care au avut ambele branduri pt o comparatie cat mai corecta)

Multumesc anticipat !

Sorin

mihai florescu
pescar de competitie

Re: Sistem Pat-Sac dormit.Comparatie Nash/Fox si alte propun

Mesaj de mihai florescu »

Din punctul meu de vedere cel mai confortabil pat este Fox Flatliner:
http://www.totalfishing.ro/pat-fox-flat ... 18645.html
In materie de sac de dormit...sunt mai multe de discutat, in general perioada din an in care ma duc la pescuit. Daca in mod normal pescuiesc primava devreme si toamna pana tarziu as alege un sac de dormit foarte calduros.
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... dormit+fox

Daca partidele de pescuit sunt ocazionale la inceput de sezon si sfarsit de sezon atunci as alege( asa cum ales) o patura care o pot folosi si vara dar si un sac de dormit 3 sezoane:
http://www.totalfishing.ro/patura-anaco ... 55683.html
http://www.totalfishing.ro/patura-water ... 12992.html
http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 40220.html

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Multumesc @mihai florescu pt raspunsul prompt si rapid.

Ceea ce nu inteleg (poate si din prisma faptului ca nu am avun "n" produse sau nu am incercat multe) este catre dintre sacii de dormit se portrivesc la acest pat ? Vad ca sunt brand-uri diferite, sa inteleg ca toate au un sistem universal de prindere de pat? Pe mine ma intereseaza sa pot prinde, evident sa se potriveasca perfect ca marime, cu fermuar sacul de dormit pt a avea o cat mai mare "stabilitate" sa-i zic asa. Poate sunt eu prea exagerat. Eu vreau un sistem complet cu toate compatibile si care stau "la locul lor" fara sa alunece, fara sa cada, fara sa ...... Am observat ca daca patul si sacul de dormit nu se potrivesc perfect/nu se pot fixa perfect numai la neplataceri ajungi. Eu asta caut si vreau sa evit asocierile defectuase.

Patul recomandat de tine chiar si privind in poza (definitorie e cand dormi pe el) arata super ! Acum imi aduc aminte ca am "calarit" si eu unul putin unul si confortul este maxim. Ceea ce am observat este ca daca ma puneam in mijloc se ridica partea unde stau picioarele. M-am gandit ca nu blocase el ceva .... Asa sa fie sau ? Am vazut acum cateva filmari pe you tube si se pare ca se ridica. La minutul 1:31 se poate vedea:

Multumesc,

Sorin
Fişiere ataşate
Fox.jpg
Fox.jpg (66.27 KiB) Vizualizat de 2509 ori

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

sorinhc scrie:Multumesc @mihai florescu pt raspunsul prompt si rapid.

Ceea ce nu inteleg (poate si din prisma faptului ca nu am avun "n" produse sau nu am incercat multe) este catre dintre sacii de dormit se portrivesc la acest pat ? Vad ca sunt brand-uri diferite, sa inteleg ca toate au un sistem universal de prindere de pat? Pe mine ma intereseaza sa pot prinde, evident sa se potriveasca perfect ca marime, cu fermuar sacul de dormit pt a avea o cat mai mare "stabilitate" sa-i zic asa. Poate sunt eu prea exagerat. Eu vreau un sistem complet cu toate compatibile si care stau "la locul lor" fara sa alunece, fara sa cada, fara sa ...... Am observat ca daca patul si sacul de dormit nu se potrivesc perfect/nu se pot fixa perfect numai la neplataceri ajungi. Eu asta caut si vreau sa evit asocierile defectuase.

Patul recomandat de tine chiar si privind in poza (definitorie e cand dormi pe el) arata super ! Acum imi aduc aminte ca am "calarit" si eu unul putin unul si confortul este maxim. Ceea ce am observat este ca daca ma puneam in mijloc se ridica partea unde stau picioarele. M-am gandit ca nu blocase el ceva .... Asa sa fie sau ? Am vazut acum cateva filmari pe you tube si se pare ca se ridica. La minutul 1:31 se poate vedea:

Multumesc,

Sorin
Partea inferioara se "fixeaza" cand te asezi pe el. Nu am primit genul acesta de feedback de la clientii care utilizeaza acest pat.
Ca si sac de dormit important este sa respecte dimensiunile 208cm x94 cm sau mai mare, nu o sa alunce.
Cel mai sigur va asteptam la magazin si probam mai multe modele de saci de dormit.

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

mihai florescu scrie:Cel mai sigur va asteptam la magazin si probam mai multe modele de saci de dormit.
Asta clar am sa fac.

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Astept alte pareri si eventual propuneri.

Multumesc!

Chryys

Mesaj de Chryys »

Folosesc un sac de un an si ceva un Nash Snug Bug, nu stau peste noapte pe timp de iarna, doar de prin aprilie pana in septembrie, nu am ce sa ii bag de vina. Este extrem de comod, cand e cald il desfac pe laterale. Uneori il leg, alteori nu, de pat dar este foarte confortabil indiferent. Se poate prinde cam pe orice pat + ca are un pret de bun simt. Legat de pat am folosit doar 1 si nu consider ca pot recomanda.

Succes

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Merci @Chryys . Saptamana viitoare vreau sa ma hotarasc. Inclin pt cele doua de pa punctul 1 si 2 dar sincer tare sunt curios de Anaconda. Daca nu sunt pareri macar sa-mi recomandati unde pot sa-l vad?

Merci!

Sent from my iPhone using Tapatalk

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Arunca un ochi si la gama de paturi si saci de la Mivardi, calitate foarte buna la preturi accesibile.

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

tecsi78 scrie:Arunca un ochi si la gama de paturi si saci de la Mivardi, calitate foarte buna la preturi accesibile.
Am aruncat un ochi si am vazut modelul Profesional 8. Pretul este foarte bun, la jumatate din Fox Flatliner. Cu calitatea nu stiu ce sa zic si va las pe voi sa-mi comunicati. Mai exista si modelul dinasty cu pret apropiat de Flatliner - iese din calcul.

Merci
Fişiere ataşate
fajl20150328210531.jpg
fajl20150328210531.jpg (22.41 KiB) Vizualizat de 2160 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”