Mai pun un film si gata!
http://youtu.be/uTKmYqJALrU

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce specii de pesti vizezi la asemenea adancimi?Sa bata intre 50-60 m si max 100m, iar ca adincime 40 m( nu stiu loc mai adinc pe Dunare de 38 m cu exceptia zonei de la Cazane).
Si mai miscau sau erau "lemn"?Eu am prins crapi la adincime de 21 m , iar alt pescar mai aproape de anafor a luat crap la aproape 26 m.
Salut Dan ,eu pescuiesc numai pe fluviu si riuri ,mai precis pe St.Lawrence ,in Canada si SUA .Folosesc de un an sonarul de la Vexilar ,cu o tableta Samsung ,merge foarte bine pina la distante de 70-80 m ,daca apa este linistita ,in caz de valuri ,merge pina pe la 50 m. Transmitatorul(ratusca) ,are 4 0z. se arunca lejer cu o lanseta de 3,5 lb .Pe tableta imaginea este color ,se vede foarte bine ,are un acumulator incorporat ,care se incarca de la priza .DAN BERHECI scrie:Am uitat sa va spun ca nu vreau sa il folosesc decit la lanseta.Pescuiesc des pe ape curgatoare,Siret si Dunare, si nu prea ai cum sa "simti" pragurile, adincimile............Ce este bun la tipul asta de sonar ,faptul ca are unghiul la con 90 grade .Am vazut ca este in Bazar un sonar wireless, chinezarie, despre care mi-au spus unii ca nu transmite datele in timp real.Sa bata intre 50-60 m si max 100m, iar ca adincime 40 m( nu stiu loc mai adinc pe Dunare de 38 m cu exceptia zonei de la Cazane).