SONAR WIRELESS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

SONAR WIRELESS

Mesaj de PallBogdan »

Mai pun un film si gata!

http://youtu.be/uTKmYqJALrU

DAN BERHECI

Re: SONAR WIRELESS

Mesaj de DAN BERHECI »

Am uitat sa va spun ca nu vreau sa il folosesc decit la lanseta.Pescuiesc des pe ape curgatoare,Siret si Dunare, si nu prea ai cum sa "simti" pragurile, adincimile............Ce este bun la tipul asta de sonar ,faptul ca are unghiul la con 90 grade .Am vazut ca este in Bazar un sonar wireless, chinezarie, despre care mi-au spus unii ca nu transmite datele in timp real.Sa bata intre 50-60 m si max 100m, iar ca adincime 40 m( nu stiu loc mai adinc pe Dunare de 38 m cu exceptia zonei de la Cazane).

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Sa bata intre 50-60 m si max 100m, iar ca adincime 40 m( nu stiu loc mai adinc pe Dunare de 38 m cu exceptia zonei de la Cazane).
Ce specii de pesti vizezi la asemenea adancimi?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

Somn.Eu am prins crapi la adincime de 21 m , iar alt pescar mai aproape de anafor a luat crap la aproape 26 m.Stiu adincimile pt ca am scanat cu sonarul de pe barca.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Eu am prins crapi la adincime de 21 m , iar alt pescar mai aproape de anafor a luat crap la aproape 26 m.
Si mai miscau sau erau "lemn"? :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

vali003

Mesaj de vali003 »

DAN BERHECI scrie:Am uitat sa va spun ca nu vreau sa il folosesc decit la lanseta.Pescuiesc des pe ape curgatoare,Siret si Dunare, si nu prea ai cum sa "simti" pragurile, adincimile............Ce este bun la tipul asta de sonar ,faptul ca are unghiul la con 90 grade .Am vazut ca este in Bazar un sonar wireless, chinezarie, despre care mi-au spus unii ca nu transmite datele in timp real.Sa bata intre 50-60 m si max 100m, iar ca adincime 40 m( nu stiu loc mai adinc pe Dunare de 38 m cu exceptia zonei de la Cazane).
Salut Dan ,eu pescuiesc numai pe fluviu si riuri ,mai precis pe St.Lawrence ,in Canada si SUA .Folosesc de un an sonarul de la Vexilar ,cu o tableta Samsung ,merge foarte bine pina la distante de 70-80 m ,daca apa este linistita ,in caz de valuri ,merge pina pe la 50 m. Transmitatorul(ratusca) ,are 4 0z. se arunca lejer cu o lanseta de 3,5 lb .Pe tableta imaginea este color ,se vede foarte bine ,are un acumulator incorporat ,care se incarca de la priza .

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

Interesant sonarul de la Vexilar ,am citit ceva in fuga dar am sa mai aprofundez descrierea.Multumesc.

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

A achizitionat cineva sonarul de la Vexilar de pe vreun site de afara, si daca da de unde?(eu am cumparat numai de pe Cabelas ).
Am vazut ca fac reclama si astia de pe "celebrul" canal de pescuit si vinatoare la 850 lei.
Am mai gasit si pe diverse magazine virtuale 800 lei.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”