Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
popescu59 scrie:Cind arunci cu forta partea din fata in loc sa stea dreapta pe directia inelelor se rasuceste cam 45 de grade , deci automat distanta de aruncare este mult diminuata, oricit ai infige de tare cele doua tronsoane una in cealalta tot se rasuceste.
nu-ti trebuie ochi de vultur sa vezi ca se rasuceste, ai inteles gresit.dragosg scrie:Confirm.sk3 de 3.9 nu au nici pe naiba.nu sunt free spirit e clar dar sa se rasucessca??e o gluma.as fi curios care a putut in inertia si viteza unei aruncari cu un ditai batul de 4 m sa vada ca se rasuceste cand batul e in spate si privirea pe directia aruncarii.romanisme.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Aia e altceva.odoctee scrie:nu-ti trebuie ochi de vultur sa vezi ca se rasuceste, ai inteles gresit.dragosg scrie:Confirm.sk3 de 3.9 nu au nici pe naiba.nu sunt free spirit e clar dar sa se rasucessca??e o gluma.as fi curios care a putut in inertia si viteza unei aruncari cu un ditai batul de 4 m sa vada ca se rasuceste cand batul e in spate si privirea pe directia aruncarii.romanisme.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
batul se demufeaza la aruncarile in forta, am patit-o la 2 din 4 bete (erau toate noi)
Sincer cred ca aveti o problema la ele.ale mele 4 buc merg unse.popescu59 scrie:Se rasuceste in mufa de imbinare in timpul aruncarii cu o forta mai mare , se rasuceste partea cu inele cam 45 de grade . se poate sa fie un defect din fabricatie la betele noastre ?
Ce am avea de facut in acest caz ? Sa fiu sincer nu prea am urmarit daca toate 4 fac aceasi rasucire dar nu cred ca este normal asa ceva . Am incercat sa le imbin si mai tare cele doua parti si degeaba in aruncare s-a rasucit . Trebuie uramarita problema asta si rog pe cei care detin asemenea bete sa incarce in jur de 130 gr lanseta si sa vada cum se comporta . Normal e vorba de aruncarile in forta in care trebuie sa arunci peste 120-130 m nu despre aruncarile la 80-100 de m.Vedeti ca discutam despre 3,90 m si 3,5 lb . Se poate ca la modelul 3,60 m sa nu se intimple asa ceva .
Daca se mai repeta si alti am sa contactez furnizorul sa vad ce imi recomanda.