Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sonik SK3

Mesaj de popescu59 »

Depinde enorm de mult ce faci cu acele bete si ce anume doresti de la ele . SK4 varinata 3,90-3,5 lbs pot spune ca sunt perfecte pentru aruncari la distana si in dril sunt ok.Am avut surpriza sa arunc cu un SK4 distanta care nu credeam vreodata ca voi reusi sa arunc, deci si un incepator va arunca cu SK4 120-140 m cea ce cu alte bete se poate mai rar. SK3- 3.90-3,5 lbs sunt moi nu sunt pregatite pentru arucari la distanta mare iar in dril dupa cum am spus sunt moi si sunt elastice. Daca esti pescar de okazie si nu doresti performanta SK3 sunt bunicele , dar daca doresti performanta nu le recomand si mai ales la pretul care sunt acum pe piata noastra nu merita banii.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Cum adica se rasucesc?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cind arunci cu forta partea din fata in loc sa stea dreapta pe directia inelelor se rasuceste cam 45 de grade , deci automat distanta de aruncare este mult diminuata, oricit ai infige de tare cele doua tronsoane una in cealalta tot se rasuceste.

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

popescu59 scrie:Cind arunci cu forta partea din fata in loc sa stea dreapta pe directia inelelor se rasuceste cam 45 de grade , deci automat distanta de aruncare este mult diminuata, oricit ai infige de tare cele doua tronsoane una in cealalta tot se rasuceste.

Deja sunteti doi care aveti aceasta problema cu rasucirea tronsonului de varf si m-ati facut curios.
Detin SK3 3,9 m - 3,5 lb de anul trecut, arunc intre 110 - 120 m cu plumb de 110 gr., dar nu am avut aceasta problema.
Este posibil sa fie ceva la betele voastre?
Astept si alte pareri, daca se poate, din partea posesorilor de SK3, 3,9 m.
Multumesc
"Invingatorii nu pierd niciodata"

dragosg

Mesaj de dragosg »

Confirm.sk3 de 3.9 nu au nici pe naiba.nu sunt free spirit e clar dar sa se rasucessca??e o gluma.as fi curios care a putut in inertia si viteza unei aruncari cu un ditai batul de 4 m sa vada ca se rasuceste cand batul e in spate si privirea pe directia aruncarii.romanisme.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

dragosg scrie:Confirm.sk3 de 3.9 nu au nici pe naiba.nu sunt free spirit e clar dar sa se rasucessca??e o gluma.as fi curios care a putut in inertia si viteza unei aruncari cu un ditai batul de 4 m sa vada ca se rasuceste cand batul e in spate si privirea pe directia aruncarii.romanisme.

nu-ti trebuie ochi de vultur sa vezi ca se rasuceste, ai inteles gresit.
batul se demufeaza la aruncarile in forta, am patit-o la 2 din 4 bete (erau toate noi)
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

dragosg

Mesaj de dragosg »

odoctee scrie:
dragosg scrie:Confirm.sk3 de 3.9 nu au nici pe naiba.nu sunt free spirit e clar dar sa se rasucessca??e o gluma.as fi curios care a putut in inertia si viteza unei aruncari cu un ditai batul de 4 m sa vada ca se rasuceste cand batul e in spate si privirea pe directia aruncarii.romanisme.

nu-ti trebuie ochi de vultur sa vezi ca se rasuceste, ai inteles gresit.
batul se demufeaza la aruncarile in forta, am patit-o la 2 din 4 bete (erau toate noi)
Aia e altceva.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Se rasuceste in mufa de imbinare in timpul aruncarii cu o forta mai mare , se rasuceste partea cu inele cam 45 de grade . se poate sa fie un defect din fabricatie la betele noastre ?
Ce am avea de facut in acest caz ? Sa fiu sincer nu prea am urmarit daca toate 4 fac aceasi rasucire dar nu cred ca este normal asa ceva . Am incercat sa le imbin si mai tare cele doua parti si degeaba in aruncare s-a rasucit . Trebuie uramarita problema asta si rog pe cei care detin asemenea bete sa incarce in jur de 130 gr lanseta si sa vada cum se comporta . Normal e vorba de aruncarile in forta in care trebuie sa arunci peste 120-130 m nu despre aruncarile la 80-100 de m.Vedeti ca discutam despre 3,90 m si 3,5 lb . Se poate ca la modelul 3,60 m sa nu se intimple asa ceva .
Daca se mai repeta si alti am sa contactez furnizorul sa vad ce imi recomanda.

dragosg

Mesaj de dragosg »

popescu59 scrie:Se rasuceste in mufa de imbinare in timpul aruncarii cu o forta mai mare , se rasuceste partea cu inele cam 45 de grade . se poate sa fie un defect din fabricatie la betele noastre ?
Ce am avea de facut in acest caz ? Sa fiu sincer nu prea am urmarit daca toate 4 fac aceasi rasucire dar nu cred ca este normal asa ceva . Am incercat sa le imbin si mai tare cele doua parti si degeaba in aruncare s-a rasucit . Trebuie uramarita problema asta si rog pe cei care detin asemenea bete sa incarce in jur de 130 gr lanseta si sa vada cum se comporta . Normal e vorba de aruncarile in forta in care trebuie sa arunci peste 120-130 m nu despre aruncarile la 80-100 de m.Vedeti ca discutam despre 3,90 m si 3,5 lb . Se poate ca la modelul 3,60 m sa nu se intimple asa ceva .
Daca se mai repeta si alti am sa contactez furnizorul sa vad ce imi recomanda.
Sincer cred ca aveti o problema la ele.ale mele 4 buc merg unse.

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Este posibil sa incurcati tronsonul de varf de la o lanseta la alta si din aceasta cauza sa apara fenomenul de rasucire?!
Ganditi-va bine! Nu intotdeauna suntem perfecti ordonati pe balta atunci cand strangem sculele din cauza grabei, furtunii, etc...
Eu personal am semne pe toate tronsoanele si mai mult, si la mulinete, tamburi, etc...
"Invingatorii nu pierd niciodata"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”