Sonik SK3

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Cristian Stanoi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sonik SK3

Mesaj de Cristian Stanoi »

acidutzu scrie:Le am si eu dar nu e chiar asa de grav, se mai rasucesc uneori cand arunci cu plumbi peste 115g si vizezi distante mai mari (130-140m), nu se rasucesc la fiecare aruncare ci doar foarte rar. Altfel sunt niste lansete foarte bune iar in Anglia sunt acum la un pret foarte bun intrucat a aparut modelul nou.

Modelul nou la 3,9 m si 3,5 lb?
Ai mai multe detalii?
Multumesc[/quote]

Ai aici toate detaliile: http://soniksports.com/products/carp-fi ... r-carp-rod
Clubul Sportiv Green Lake

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Multumesc pentru detalii Cristian!
Alte pareri despre SK 3?
"Invingatorii nu pierd niciodata"

mon amy

Mesaj de mon amy »

sk 3 ,3,5 lbs ,3,66 m lungime -atat pot spune #performanta ,calitate ,finete merita fiecare banut care il dai pe el .cat despre mufare la acest model nici vorba de rasucire la aruncare ??? nici macar odata nu mi s-a intamplat acest fenomen .imbinati mai apasat ,desfaceti betele prin rasucire . imbinarea aceea de carbon trebuie sa o lasi sa se formeze in timp .(nu incurcati varfurile de la alt bat) fir intins cu ele.

CARP NEXT LEVEL

mon amy

Mesaj de mon amy »

sk 3 ,3,5 lbs ,3,66 m lungime -atat pot spune #performanta ,calitate ,finete merita fiecare banut care il dai pe el .cat despre mufare la acest model nici vorba de rasucire la aruncare ??? nici macar odata nu mi s-a intamplat acest fenomen .imbinati mai apasat ,desfaceti betele prin rasucire . imbinarea aceea de carbon trebuie sa o lasi sa se formeze in timp .(nu incurcati varfurile de la alt bat) fir intins cu ele.

CARP NEXT LEVEL

profu007

Mesaj de profu007 »

As vrea sa cumpar si eu 2 lansete sk3 3.90 3.5lbs . Aceea problema cu mufarea cat este de grava? Daca folosesc plumbi de max 100 va aparea aceasta problema?

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

profu007 scrie:As vrea sa cumpar si eu 2 lansete sk3 3.90 3.5lbs . Aceea problema cu mufarea cat este de grava? Daca folosesc plumbi de max 100 va aparea aceasta problema?
Daca ai citit toate postarile, ai observat, cred, ca este o problema izolata, depinde cum se face mufarea, stilul de aruncat, greutatea plumbului, faptul ca se inverseaza varful de la o lanseta la alta...
In concluzie, sunt niste lansete extraordinare.
"Invingatorii nu pierd niciodata"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”