Suporti din cauciuc fluorescenti

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DOBRICEAN
Puncte: 0

Suporti din cauciuc fluorescenti

Mesaj de DOBRICEAN »

salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva

Armando

Re: Suporti din cauciuc fluorescenti

Mesaj de Armando »

DOBRICEAN scrie:salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva
Iti recomand Prologic
http://www.totalfishing.ro/suport-u-fle ... 13337.html

Armando

Mesaj de Armando »

DOBRICEAN scrie:salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva
Sau aici :
http://www.bigfish.ro/suporturi-metalic ... -1961.html

au o foarte buna prindere.

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Recomand izotopi, aia macar tin toata noaptea :)

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

daca te astepti sa lumineze toata noaptea ......stai linistit. e o duda comerciala. eu le-am luat in vara si niciodata nu i-am remarcat. daca pui lanterna pe i se incarca insa in cateva minute ..... sufletu. pe deasupra 2 din ei s-au inegrit putin si aratmai urat. insa prind bine fara a afecta batul. cauciucul e moale. eu ii folosesc ptr ca-mi plac cum prind nu ptr luminozitate sau asa ceva,

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Armando scrie:
Iti recomand Prologic
http://www.totalfishing.ro/suport-u-fle ... 13337.html

Recomand si eu Prologic nu lumineaza cine stie ce dar se regleaza bine dupa bat,chiar si pe maner:))
SpritZCarp

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

danielcotoz scrie:daca te astepti sa lumineze toata noaptea ......stai linistit. e o duda comerciala. eu le-am luat in vara si niciodata nu i-am remarcat. daca pui lanterna pe i se incarca insa in cateva minute ..... sufletu. pe deasupra 2 din ei s-au inegrit putin si aratmai urat. insa prind bine fara a afecta batul. cauciucul e moale. eu ii folosesc ptr ca-mi plac cum prind nu ptr luminozitate sau asa ceva,
asa este. gadget inutil :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

DOBRICEAN

Mesaj de DOBRICEAN »

multumesc mult baiet cred ca o sa renunt la ei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”