Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Iti recomand PrologicDOBRICEAN scrie:salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva
Sau aici :DOBRICEAN scrie:salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva
Armando scrie:Iti recomand PrologicDOBRICEAN scrie:salut ma poate ajuta cineva? as vrea sa-imi cumpar niste suporti din cauciuc fluorescenti si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva, daca isi fac treaba noaptea si unde as putea sa gasesc asa ceva
http://www.totalfishing.ro/suport-u-fle ... 13337.html
asa este. gadget inutildanielcotoz scrie:daca te astepti sa lumineze toata noaptea ......stai linistit. e o duda comerciala. eu le-am luat in vara si niciodata nu i-am remarcat. daca pui lanterna pe i se incarca insa in cateva minute ..... sufletu. pe deasupra 2 din ei s-au inegrit putin si aratmai urat. insa prind bine fara a afecta batul. cauciucul e moale. eu ii folosesc ptr ca-mi plac cum prind nu ptr luminozitate sau asa ceva,