ia-ti pokee superior si nu vei regreta....se preteaza perfect la ce-ti doresti tu. sunt fast si se comporta bine in drill.
am 4 bucati de 3,60 de cand au aparut in ro. am scos ten la blasova de 12- 14 kg si comun prin alte parti la 14-15. s-au comportat foarte bine in ciuda pretului mic.
osc1or scrie:Lanseta pocneste in zona imbinarilor sau a mandrinei. Se mai poate rupe si varful dar cred ca numai in caz de neatentie.
Nu cred ca poate pocni intr-un drill cu peste, oricat de mare ar fi pestele...
Lanseta pocneste in aruncare in marea majoritate a cazurilor, cand o fortezi sa ajungi cat mai departe.
p.s. o masina gen A4 nu este chiar mica, e loc clar de lansete de 3,90m din 2 tronsoane; exista posibilitatea barelor pe masina si le poti cara pe bare, sau daca nu, pe scaunul din dreapta lasat la maxim pe spate
Multumesc de precizari, iar cu scaunul...nu merg niciodata singur la peste, dar o sa ma gandesc si la varianta de 2 buc.
insotitorul nu poate merge pe scaunul din spate? )
Eu iti recomand sa uiti de lansetele din 3 bucati.
De asemenea, uita de pokee, sunt lansete moi care se inmoaie mai rau odata cu trecerea timpului. Decat sa-ti iei in fiecare an alte scule, mai bine mai strangi 1-2 luni si iti iei ceva bun de la inceput.
Mtx12 sau 14, in varianta 13", se vand pe forum cu 250 ron, si nu cred ca exista ceva mai bun. Si cu siguranta te vor tine mult si bine iar ca performante stau foarte bine!
osc1or scrie:Lanseta pocneste in zona imbinarilor sau a mandrinei. Se mai poate rupe si varful dar cred ca numai in caz de neatentie.
Nu cred ca poate pocni intr-un drill cu peste, oricat de mare ar fi pestele...
Lanseta pocneste in aruncare in marea majoritate a cazurilor, cand o fortezi sa ajungi cat mai departe.
p.s. o masina gen A4 nu este chiar mica, e loc clar de lansete de 3,90m din 2 tronsoane; exista posibilitatea barelor pe masina si le poti cara pe bare, sau daca nu, pe scaunul din dreapta lasat la maxim pe spate
Multumesc de precizari, iar cu scaunul...nu merg niciodata singur la peste, dar o sa ma gandesc si la varianta de 2 buc.
insotitorul nu poate merge pe scaunul din spate? )
insotitorul meu nu pleaca la pescuit fara jumate de tir de cazarmament: umbrela/cort, scaune ,vreo 5 truse cu tot felul de monturi, galeti pt nada, cizme, pelerina......iti umple tot portbagajul si bancheta din spate
martinik scrie:ia-ti pokee superior si nu vei regreta....se preteaza perfect la ce-ti doresti tu. sunt fast si se comporta bine in drill.
am 4 bucati de 3,60 de cand au aparut in ro. am scos ten la blasova de 12- 14 kg si comun prin alte parti la 14-15. s-au comportat foarte bine in ciuda pretului mic.
Multumesc de precizare, din 2 buc ai tu la 3,6? Ai fost la Blasova anul asta? Poate facem o iesire.
da din 2 buc. nu-ti lua din 3. chiar daca o sa te chinui cu spatiul, vei castiga pe malul baltii.
anul asta nu am fost la blasova. voi merge undeva pe la jumatatea lunii iulie.
Cum ti-au recomandat si colegii forumisti de mai sus, evita lansetele din 3 bucati, singurul avantaj al acestor lansete, este spatiul. Dar oricum, este foarte greu sa o rupi in aruncare, dar o poti rupe daca nu o mufezi bine sau daca o fortezi prea tare in aruncare, avand prea multe puncte de imbinare.
Daca vrei sa-ti cumperi 4, 5 sau 6 lansete si tu ai buget de 200lei per o bucata, iti recomand sa scazi o bucata din ele, si sa-ti iei 3/4 sau 5, cu timpul ti-o vei cumpara si pe urmatoarea. De preferat, 3.90 si 3.5lbs maxim 3.75lbs.
Pai este foarte greu sa o rupi, dar o poti rupe daca nu o mufezi bine (dar cati din noi nu isi mufeaza bine lansetele) si cati din noi sunt super aruncatori, de o rup in aruncare. Imi este greu ca poti sa rupi o lanseta in aruncare, daca ai urmat niste reguli "stricte": sa ai grija sa nu o lovesti in usa, cu haionul, sa scape pe ponton sa prinda o mica fisura, sau sa nu o imbini corect... Se intampla, dar se intampla rar.
Da, iti place sa mai te iei tu de mine asa, poate, poate!