Mă refer la lansetă, fireşte!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ma scuzi dar Loganul nu costa cat Mertanul ....DumiD scrie:cand un mercedes costa cat un logan prefer loganul, fara discutie.Roman Eugen scrie:Mercedes sau Logan ?
Corect Stas... si cand te gandesti ca Velocity a aruncat 185 m.....stasgutu scrie:Omul vrea sa stie parerea noastra despre lansete, nu despre Mercedes si alte masini
Votul meu merge spre Velocity si Surpressa. Apropo, cineva zicea ca la concursuri o sa vedem mai multe mtx, asta a fost anii trecuti. Anul asta va fi diferit. Veniti la castinguri sambata la Danubiana si vedeti cate shimano si cate mtx 14 sint. Si inca ceva, eu am Class, dar imi plac la nebunie betele Velocity si Supressa, sint slim si arata foarte bine si au si rezerve de putere.
....cu 0,23 mm...Roman Eugen scrie:Corect Stas... si cand te gandesti ca Velocity a aruncat 185 m.....stasgutu scrie:Omul vrea sa stie parerea noastra despre lansete, nu despre Mercedes si alte masini
Votul meu merge spre Velocity si Surpressa. Apropo, cineva zicea ca la concursuri o sa vedem mai multe mtx, asta a fost anii trecuti. Anul asta va fi diferit. Veniti la castinguri sambata la Danubiana si vedeti cate shimano si cate mtx 14 sint. Si inca ceva, eu am Class, dar imi plac la nebunie betele Velocity si Supressa, sint slim si arata foarte bine si au si rezerve de putere.
da...si cu Shimano Navi cu tambur de 8000.....Alexandru Mihai scrie:....cu 0,23 mm...Roman Eugen scrie:Corect Stas... si cand te gandesti ca Velocity a aruncat 185 m.....stasgutu scrie:Omul vrea sa stie parerea noastra despre lansete, nu despre Mercedes si alte masini