Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Horia Cotler
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de Horia Cotler »

eu mai sunt si de parere ca un bat se invata in timp pentru ca nu poti sa iti faci o idee in 3 ore de casting trebuie exersat

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

Roman Eugen scrie:Mercedes sau Logan ? :roll:
care este loganul pentru dumneavoastra

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Cred ca se referea la mtx;)))

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Roman Eugen scrie:Mercedes sau Logan ? :roll:
cand un mercedes costa cat un logan prefer loganul, fara discutie.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

horica85 scrie:ma baieti inca o data ma repet ce ati alege ca prima optiune cu momitoru in freza mtx sau velocity nu e de bani.
la mtx 2 ani garantie la velocity 4 ani
eu vreau cu momitor ca nu folosesc foarte des plumb
de la shimao as lua supressa, e tot in banii aia. de la hakuyo as lua mtx 14 cu inel de 40. vot: niciuna

Dan Mitranescu
Veteran

Re:

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei_81 scrie:Iti recomand velocity fara discutii,dar sfatul meu e sa rogi pe cineva sa te lase sa faci cateva aruncari cu ea.....Sa vezi cum iti pica pe mana cum te intelegi cu ea in aruncare etc....
De ce fara discutie Andrei ? Ai pescuit cu MTX14 ?
Cat arunci si care sunt asteptarile tale de la o lanseta ?
Eu zic ca dai un sfat numai incercand sa-ti hranesti confortul psihic, referitor la alegerea pe care ai facut-o.

In primul rand, intre doua lansete de aceeasi greutate se alege aia cu puterea mai mare. ( vorbim de pescuit )
Pe urma, hai sa ne uitam pe la "nebunii" aia prin competitii de crap sau de casting. Cate din alea,... cate din alea ? Spun eu ca nu poti sa tii scorul, in favoarea MTX14.
Hai sa cautam si cativa pescari care au ales sa pescuiasca cu ele. O parte ii gasesti aici :
http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 83-45.html
pe ceilalti ii cautam impreuna daca vrei. :)

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Am pescuit cu mtx 14 la un concurs pe sulimanu...La pretul care costa isi merita banii...Nu spun ca nu e bun mtx 14 l am folosit si pe post de spod .....Doar ca eu ma inteleg mai bine cu velocity

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

De aruncat nu arunc mai mult de 130 metri cu montura cu fir de 25 ....

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

Asteptarile mele de la o lanseta sunt,sa ai rezerva pe talon dar sa fie si placuta in dril.....Mai ma uit i la cum e lucrata etc

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nu vreau sa fiu inteles gresit. Sunt constient de ce este in spatele acestor discutii si nu vreau sa dezamagesc pe nimeni.
Adica fiecare isi vede copilul print, chiar daca nu este intotdeauna asa.

Sfaturile pe internet de multe ori vin sub acest aspect , "printul meu" sau in situatia de fata "printesele mele". :D
Nimeni nu spune ca sunt urate sau slab pregatite, in primul rand pentru ca nu este frumos, dar cand te duci sa le angajezi undeva, nu prea tine nimeni cont, cat de frumoase le vezi tu , sau de felul in care comunici cu ele ( morse eventual ).
Lumea prefera un CV mai amplu. Adica : unde au lucrat , cine le recomanda , realizari , rezistenta la stres, ... la tavaleala :) , comunicare general valabila in domeniu,... , si nu in ultimul rand, pretentiile salariale.
Este dovedit ca cele mai bune alegeri asa se fac.

Putem sa indreptam totul si catre institutia casatoriei. Seamana putin mai mult alegerea lansetei cu acest lucru in multe cazuri.
Adica sa fie si frumusica,dar sa se duca si pe la piata cu autobuzul,( cand noi luam masina si plecam la pescuit. :D )
Destul de complicat de ales si chiar greu de dat un sfat.
Totusi ceva pot sa spun sigur si aici. Alegerile facute prea mult pe primul criteriu, nu prea au viata lunga. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”