Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Chryys
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de Chryys »

Le am pe ambele, ca si feeling velocity si design e cu mult peste si pare putin mai rigida decat mtx14 si mult mai subtire la blank.

Nu am observat diferente notabile in aruncare, putina precizie in plus la velocity, dar ca si distanta cam la fel.

Ar trebui sa iei in calcul mtx cu inel de 40 contra velocity, nu e diferenta asa de mare intre inele, dar la pret este.

Daca vrei sa arate mai frumos velocity clar, e o bijuterie de lanseta. Ca si folosinta nu sunt diferente asa de notabile.

viper28

Mesaj de viper28 »

horica85 scrie:daca te-ai intoarce la situatia mea si nu te intereseaza bugetu ce ti-ai cumpara tribal sau mtx ? adica care ar fi prima optiune tinand cont cai ai pescuit cu ambele
Daca vrei sa pescuiesti cu momitoare "cat casa" undeva la 110, maxim 120m iti recomand MTX. Dar tre' sa iei in calcul si micile minusuri gen: se poate misca mandrina. Daca pescuiesti mai mult cu plumb si ocazional cu momitoare, iti recomand cu cea mai mare caldura Tribal Velocity. Eu am facut trecerea de la MTX14 la Velocity. Nu regret absolut deloc alegerea facuta. Zilele trecute, la casting, Velocity/Supressa combinat cu Ultegra 14000XTC, fir de 0.23 s-a aruncat 185m. In drill sunt extrem de placute.

zander

Mesaj de zander »

As vrea sa stiu cum se comporta in drill velocity vs MTX 14 .. ma intereseaza care este mai permisiva ?

viper28

Mesaj de viper28 »

zander scrie:As vrea sa stiu cum se comporta in drill velocity vs MTX 14 .. ma intereseaza care este mai permisiva ?
Inclin spre Velocity cu un mic plus pentru placere in drill. Este un pic mai "teapana" Velocity, dar este pe "cotor". Am pescuit in paralel cu MTX si Velocity, iar Velocity este mai placuta in drill.

zander

Mesaj de zander »

Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?
Nu lanseta si rigiditatea ei pierde pestele, ci neatentia pescarului. :D
Pescar de rând

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Dan Serban scrie:
zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?
:wink:
catch&release

Sionut

Mesaj de Sionut »

Dan Serban scrie:

sau reformuland, la neatentia pescarului constanta, cu care lanseta pierzi mai putini pesti ? :D
CS APS

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Serban scrie:
A dracu frâna aia de la mulineta ca strânsa estem !!! :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

ma baieti inca o data ma repet ce ati alege ca prima optiune cu momitoru in freza mtx sau velocity nu e de bani.
la mtx 2 ani garantie la velocity 4 ani
eu vreau cu momitor ca nu folosesc foarte des plumb

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”