Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca vrei sa pescuiesti cu momitoare "cat casa" undeva la 110, maxim 120m iti recomand MTX. Dar tre' sa iei in calcul si micile minusuri gen: se poate misca mandrina. Daca pescuiesti mai mult cu plumb si ocazional cu momitoare, iti recomand cu cea mai mare caldura Tribal Velocity. Eu am facut trecerea de la MTX14 la Velocity. Nu regret absolut deloc alegerea facuta. Zilele trecute, la casting, Velocity/Supressa combinat cu Ultegra 14000XTC, fir de 0.23 s-a aruncat 185m. In drill sunt extrem de placute.horica85 scrie:daca te-ai intoarce la situatia mea si nu te intereseaza bugetu ce ti-ai cumpara tribal sau mtx ? adica care ar fi prima optiune tinand cont cai ai pescuit cu ambele
Inclin spre Velocity cu un mic plus pentru placere in drill. Este un pic mai "teapana" Velocity, dar este pe "cotor". Am pescuit in paralel cu MTX si Velocity, iar Velocity este mai placuta in drill.zander scrie:As vrea sa stiu cum se comporta in drill velocity vs MTX 14 .. ma intereseaza care este mai permisiva ?
Nu lanseta si rigiditatea ei pierde pestele, ci neatentia pescarului.zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?
Dan Serban scrie:Nu lanseta si rigiditatea ei pierde pestele, ci neatentia pescarului.zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?
Dan Serban scrie:Nu lanseta si rigiditatea ei pierde pestele, ci neatentia pescarului.zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?
A dracu frâna aia de la mulineta ca strânsa estem !!!Dan Serban scrie:Nu lanseta si rigiditatea ei pierde pestele, ci neatentia pescarului.zander scrie:Deci este mai moale pe varf velocity ? Sa intreb altfel .. cu care ai pierdut pesti mai putini ?