Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tecsi78
Puncte: 0

Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Mesaj de tecsi78 »

Doresc sa-mi achizitionez in viitorul apropiat un set nou de mulinete si am ajuns la cele doua finaliste din titlu. Ii rog pe cei care au folosit una din ele sau poate pe ambele sa-mi impartaseasca din experienta proprie parerile privind aceste mulinete. Multumesc.

govo
pescar de competitie

Re: Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Mesaj de govo »

am ambele modele....xtb ul este mai finut, mai mic si mai placut la pescuitul pe balti fara agatatura....BBLC ul este o mulineta care o vei avea ''o viata''....si buna in orice conditii.

ambele sunt super mulinete!!!! orice vei alege, nu vei fi dezamagit.

eu unul recomand BBLC...
C.S. Friends Carp Team

cristi30

Mesaj de cristi30 »

XTB urile sunt de unica folosinta sau ce sa intelegem?

inferno

Mesaj de inferno »

am xtb de un sezon sunt foarte multumit de ele

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

XTB 5500 pentru ciortan - viteza, iar BBRLC-urile daca te bagi la mai mult. Din ambele inca n-am testat XTB-urile mari si m-ar cam tenta.
Asta nu inseamna ca nu scoti si dulapi cu XTB-urile.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

In plus nu prea le-as vedea pe 3,9. Eu le-am incercat si nu m-a multumit insa merg brici cu 3,6. Am un set de 6 bucati cu Force Mastere de 3,5 LB.
Urban culture.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Am xtb pe mtx14 de 3,60 si sunt niste bijuterii. Am scos de curand un ten de 6kg, de ziceam ca-i caras. Pentru colegul de mai "sus" care asocia cuvantul xtb la cuvantul ciortan, am o intrebare pentru tine: le-ai vazut vreodata in realitate? serios..
Sa inteleg ca pentru tine orice mulineta mai mica de 6000 si mai usoara de 700g, e de ciortan ? Pai cand o sa vezi basia air qd, o sa zici ca e de lanseta cu pluta :)))

ps: daca-ti plac lansetele si mulinetele usoare, alege XTB. Daca nu te incomodeaza ca ansamblul lanseta + mulineta sa aiba peste 1 kg, alege BBLC ;)

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Multumesc pentru raspunsuri. Am bete Chub de 3,6m si 3,5lb cu inel de 40 iar cu baitrunner pe fata m-am obisnuit deja si imi place, avand Alivio XTA-uri pe care am de gand sa le schimb cu una din cele doua modele mentionate. Inclin un pic spre XTB-uri. Daca mai sunt pareri...

dnt

Mesaj de dnt »

si eu fololosesc xtb impreuna cu sonik sk 4 3.60m , dupa cum spun si colegii de mai sus sunt bijuterii,f usoare si comode. si dau cu ele si-n agatatura am tras si ceva ,, ciortani'' .... peste 10 kg cu ei si nu dau semne de efort. mi se par si utile la lansari insa nu am folosit niciodata bblc sa pot compara
cpk carp team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

aleen scrie:Am xtb pe mtx14 de 3,60 si sunt niste bijuterii. Am scos de curand un ten de 6kg, de ziceam ca-i caras. Pentru colegul de mai "sus" care asocia cuvantul xtb la cuvantul ciortan, am o intrebare pentru tine: le-ai vazut vreodata in realitate? serios..
Sa inteleg ca pentru tine orice mulineta mai mica de 6000 si mai usoara de 700g, e de ciortan ? Pai cand o sa vezi basia air qd, o sa zici ca e de lanseta cu pluta :)))

ps: daca-ti plac lansetele si mulinetele usoare, alege XTB. Daca nu te incomodeaza ca ansamblul lanseta + mulineta sa aiba peste 1 kg, alege BBLC ;)
Bai baiatule. Tocmai am spus mai sus ca am un set de 6 + 6 bete Shimano Force Master, de 3,6 inci cu 3,5 lb / TC.
Citeste si tu cum trebuie si vorbeste dupa ce intelegi ce ai citit.
Pe langa setul asta mai am inca un set de NCS-uri ( 3,9 ) cu BBRLC-uri. Aceeasi poveste. 6+6.
Asa ca nu te mai baga ca stringu`.
Eu am mai zis ca as incerca XTB-urile mai mari. 14000 gen. Ca sa nu mai tin atatia bani blocati si-n plus ca merg mai bine pe spod si marker.
Ce sti tu de-astea?!!! :?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”