Ai folosit pana acum firul despre care vorbim?Albert scrie:Scuze, poate nu m-am exprimat cum trebuie. Reformulez: pe ce te bazezi cand spui ca firul shimano este spradimensionat?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai folosit pana acum firul despre care vorbim?Albert scrie:Scuze, poate nu m-am exprimat cum trebuie. Reformulez: pe ce te bazezi cand spui ca firul shimano este spradimensionat?
Poti sa reformulezi pana te ia ameteala .Albert scrie:Reformulez: pe ce te bazezi cand spui ca firul shimano este spradimensionat?
Tare mi-e ca te-ai ametit tu.M-am saturat de afirmatii d-astea facute pe nemestecate. Pune o dovada.O poza, ceva. Basca mai tre' sa spui si cand si de unde ai luat firul. Da-mi voie sa nu ma bazez pe ...expertiza ta.zfcristian scrie: Poti sa reformulezi pana te ia ameteala .
folosesc de 2 ani Shimano technium de 0,22 care de fapt e 0,24 masurat
Mai departe tu crezi ce vrei, e dreptul tau dar vorbim discutii
eu unul nu ma apuc sa fac poze, filmari, documentare cu masurarea unui fir de la Shimano, am fost curios sa vad ce dimensiune are firul, l-am masurat cu un micrometru, firele au fost aduse de fiecare data din Olanda iar constant a avut 0,24 mmAlbert scrie:Tare mi-e ca te-ai ametit tu.M-am saturat de afirmatii d-astea facute pe nemestecate. Pune o dovada.O poza, ceva. Basca mai tre' sa spui si cand si de unde ai luat firul. Da-mi voie sa nu ma bazez pe ...expertiza ta.zfcristian scrie: Poti sa reformulezi pana te ia ameteala .
Eu am dat un link care arata ca Shimano e membra EFTTA. Asta implica anumite obligatii.Prefer sa pun pret pe chestia asta.
@Dan Serban
Am niste ani de cand folosesc doar fire Shimano.Multi aniCa sa fie mai clar: Eu nu spun ca e sau nu supra sau subdimensionat acest fir. Ma intereseaza doar de unde stiti voi ca e asa cum ziceti.
Extrapoland, ma deranjeaza genul asta de-a pune problema: se stie despre produsul X de la firma Y ca e bun/e de cacao. Cand ceri explicatii si/sau dovezi ti se raspunde-n doi peri...ce naiba, doar se stie.
Prietenare doar firele textile nu se pot masura in rest merge ....lucifier1986 scrie:ce aberatii frate!!cum sa masori cu micrometrul un fir de nylon?daca ar fi din sarma tare,ar fi valabila treaba dar asa doua sutiminu-mi pot imagina cum se masoara cand firul fiind moale se turteste in momentul masurarii,e clar.se poate masura la aparat cu lumina,special de masurat,nicidecum cu subler sau micrometru.
si monofilamentul se turteste mai mult de 6 sutimi, exact nu se poate masura ,cand strangi micrometrul si face click deja a strans monofilamentul 6 sutimi lejer.zfcristian scrie:Prietenare doar firele textile nu se pot masura in rest merge ....lucifier1986 scrie:ce aberatii frate!!cum sa masori cu micrometrul un fir de nylon?daca ar fi din sarma tare,ar fi valabila treaba dar asa doua sutiminu-mi pot imagina cum se masoara cand firul fiind moale se turteste in momentul masurarii,e clar.se poate masura la aparat cu lumina,special de masurat,nicidecum cu subler sau micrometru.
Ti-a raspuns concret zfcristian, acelasi test l-am facut si eu.Albert scrie:Tare mi-e ca te-ai ametit tu.M-am saturat de afirmatii d-astea facute pe nemestecate. Pune o dovada.O poza, ceva. Basca mai tre' sa spui si cand si de unde ai luat firul. Da-mi voie sa nu ma bazez pe ...expertiza ta.zfcristian scrie: Poti sa reformulezi pana te ia ameteala .
Eu am dat un link care arata ca Shimano e membra EFTTA. Asta implica anumite obligatii.Prefer sa pun pret pe chestia asta.
@Dan Serban
Am niste ani de cand folosesc doar fire Shimano.Multi aniCa sa fie mai clar: Eu nu spun ca e sau nu supra sau subdimensionat acest fir. Ma intereseaza doar de unde stiti voi ca e asa cum ziceti.
Extrapoland, ma deranjeaza genul asta de-a pune problema: se stie despre produsul X de la firma Y ca e bun/e de cacao. Cand ceri explicatii si/sau dovezi ti se raspunde-n doi peri...ce naiba, doar se stie.
lucifier1986 scrie:ce aberatii frate!!cum sa masori cu micrometrul un fir de nylon?daca ar fi din sarma tare,ar fi valabila treaba dar asa doua sutiminu-mi pot imagina cum se masoara cand firul fiind moale se turteste in momentul masurarii,e clar.se poate masura la aparat cu lumina,special de masurat,nicidecum cu subler sau micrometru.