umplere tamburi shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Claudiu Cutus
Puncte: 0

umplere tamburi shimano

Mesaj de Claudiu Cutus »

am si eu o intrebare : pe tamburii de la mulinetele simano (ultegra 10000 xsb) intra mai mult fir de cat e trecut pe ei sau umplu eu aiurea tamburii prea tare? de exemplu pe tamburul de 6000 era trecut ca intra 200 m de 0,30 si eu am pus pe fiecare tambur cate o rola de 300m de 0,30 fara sa para prea incarcat.

Ahotnic

Re: umplere tamburi shimano

Mesaj de Ahotnic »

trebuie sa pui umplutura daca vrei sa il pui pana la buza... nu imi dau seama de ce intra mai mult fir decat ceea ce scrie pe tambur. poate ca producatorul nu are intentia de a pune firul pana in buza tamburului... nu imi dau nici eu seama sigur

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Sau firul tau nu respecta diametrul scris pe rola.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

firul respecta diametrul, ma gandeam ca poate trebuie pus numai pana la buza aceea la 45 de grade sau umplut tamburul pana sus?

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Poti lasa cam 2mm pana la buza. Ai sa vezi ca arunca foarte ok asa.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

clau.c scrie:am si eu o intrebare : pe tamburii de la mulinetele simano (ultegra 10000 xsb) intra mai mult fir de cat e trecut pe ei sau umplu eu aiurea tamburii prea tare? de exemplu pe tamburul de 6000 era trecut ca intra 200 m de 0,30 si eu am pus pe fiecare tambur cate o rola de 300m de 0,30 fara sa para prea incarcat.
Cei de la Shimano se rezuma la firul lor, Technium, care este supradimensionat; 0.25 este de fapt 0.28 samd. De aici si diferentele..
Pescar de rând

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Serban scrie: Cei de la Shimano se rezuma la firul lor, Technium, care este supradimensionat; 0.25 este de fapt 0.28 samd.
..spui asta bazandu-te pe....ce?
Nu de alta da' uite aici: http://www.efttalinecharter.com/en/memb ... ction:desc.Din ce stiu eu asta ar trebui sa demonstreze ca ce spui tu acolo e folclor.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Albert scrie:
Dan Serban scrie: Cei de la Shimano se rezuma la firul lor, Technium, care este supradimensionat; 0.25 este de fapt 0.28 samd.
Nu de alta da' uite aici: http://www.efttalinecharter.com/en/memb ... ction:desc.Din ce stiu eu asta ar trebui sa demonstreze ca ce spui tu acolo e folclor.
Ma bazez pe faptul ca firul shimano este supradimensionat, corect?
Pescar de rând

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Serban scrie:
Albert scrie:
Ma bazez pe faptul ca firul shimano este supradimensionat, corect?
:lol: Scuze, poate nu m-am exprimat cum trebuie. Reformulez: pe ce te bazezi cand spui ca firul shimano este spradimensionat?

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

si daca e supradimensionat... tot nu ajunge pana in buza.. chiar si technium... face-ti calcule

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”