Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aerlex are wormshaft iar numarul de rulmenti poate creste fara probleme la 3+1Wily scrie:Shimano aerlex nu imi place deoarece are numai 1+1 bb si pe langa asta caut o mulineta care are wormshaft
Cauta si Navi sau Biomaster eventual sh si iti garantez ca acel 1 + 1 face toti banii ....Wily scrie:Shimano aerlex nu imi place deoarece are numai 1+1 bb si pe langa asta caut o mulineta care are wormshaft
Am avut modelul, dreptate ai...Alin Galbenu scrie:Navi XSA avea tot 1+1, si a facut impresie foarte buna. Nu cred ca numarul rulmentilor poate da o nota mulinetei, pentru ca toate chinezariile au de la 8 in sus. Calitatea materialelor conteaza mai mult.
Ps: cauta shimano Aerlex GT, o mulineta de acum "o suta" de ani, o mulineta mult peste ce scoate shimano azi. Si vezi cam ce caracteristici are...
Am avut un set de Aerlex le am facut upgrade, am inlocuit saibele din plastic de pe roata conducatoare cu doi rulmenti. Alta mulineta,rula mult mai fin si mai rotund. Costurile au fost de 20ron de mulineta. Cat despre penn affinity concureaza aprig cu ultegra...rulmenti peste tot inclusiv la rola de fir, slow oscilation 49 de spire la o rotatie completa, o mulineta compacta si robusta.Alin Galbenu scrie:Navi XSA avea tot 1+1, si a facut impresie foarte buna. Nu cred ca numarul rulmentilor poate da o nota mulinetei, pentru ca toate chinezariile au de la 8 in sus. Calitatea materialelor conteaza mai mult.
Ps: cauta shimano Aerlex GT, o mulineta de acum "o suta" de ani, o mulineta mult peste ce scoate shimano azi. Si vezi cam ce caracteristici are...
Daca ar fi facuta in SUA, poate, ar concura cu Ultegra.hascecalex scrie:Am avut un set de Aerlex le am facut upgrade, am inlocuit saibele din plastic de pe roata conducatoare cu doi rulmenti. Alta mulineta,rula mult mai fin si mai rotund. Costurile au fost de 20ron de mulineta. Cat despre penn affinity concureaza aprig cu ultegra...rulmenti peste tot inclusiv la rola de fir, slow oscilation 49 de spire la o rotatie completa, o mulineta compacta si robusta.Alin Galbenu scrie:Navi XSA avea tot 1+1, si a facut impresie foarte buna. Nu cred ca numarul rulmentilor poate da o nota mulinetei, pentru ca toate chinezariile au de la 8 in sus. Calitatea materialelor conteaza mai mult.
Iar reluam eternele discutii China, Japonia, Malaysia, SUA.... Domnule Alin, daca nu va plac lucrurile facute in China dc. le recomandati? Cateodata va contraziceti in declaratii... Normal ca este fiecare cu parerea si gusturile lui... Puteti sa faceti o comparatie (argumentata) intre affinity si ultegra sa vedem care are mai multe plusuri??Alin Galbenu scrie:Daca ar fi facuta in SUA, poate, ar concura cu Ultegra.hascecalex scrie:Am avut un set de Aerlex le am facut upgrade, am inlocuit saibele din plastic de pe roata conducatoare cu doi rulmenti. Alta mulineta,rula mult mai fin si mai rotund. Costurile au fost de 20ron de mulineta. Cat despre penn affinity concureaza aprig cu ultegra...rulmenti peste tot inclusiv la rola de fir, slow oscilation 49 de spire la o rotatie completa, o mulineta compacta si robusta.Alin Galbenu scrie:Navi XSA avea tot 1+1, si a facut impresie foarte buna. Nu cred ca numarul rulmentilor poate da o nota mulinetei, pentru ca toate chinezariile au de la 8 in sus. Calitatea materialelor conteaza mai mult.
Pana la urma, fiecare cu gusturile lui.
El cauta o mulineta mai ieftina, asa ca nu are rost sa-l zapacim
O eschiva acoperita de regulament.Alin Galbenu scrie:Daca deschizi tu alt topic, putem discuta despre ce doresti. Dar aici devenim offtopic...