Upgrade

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Wily
Puncte: 0

Upgrade

Mesaj de Wily »

Buna.
Am 3 mulinete Okuma LB 65 si as dori sa le schimb cu alte mulinete pana in 350-400 ron buc. Vreau sa fac acest schimb deoarece parca nu imi place cum lucreaza cu lansetele Shimano force master pe care le am... Am pescuit cu daiwa windcast de la un prieten si e o dif de la cer la pamant... Windcast chiar nu imi permit. Astept sfatul vostru in leg cu ce as putea cumpara si ce ar merita

mihai florescu
pescar de competitie

Re: Upgrade

Mesaj de mihai florescu »

Wily scrie:Buna.
Am 3 mulinete Okuma LB 65 si as dori sa le schimb cu alte mulinete pana in 350-400 ron buc. Vreau sa fac acest schimb deoarece parca nu imi place cum lucreaza cu lansetele Shimano force master pe care le am... Am pescuit cu daiwa windcast de la un prieten si e o dif de la cer la pamant... Windcast chiar nu imi permit. Astept sfatul vostru in leg cu ce as putea cumpara si ce ar merita

Buna ziua

In bugetul mentionat se incardeaza:
Okuma Axeon
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... kuma+axeon

Shimano Aerlex
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... ano+aerlex

Okuma Powerliner
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... kuma+power

tai_pan28

Mesaj de tai_pan28 »

Daca iti plac windcast le găsesti sh la 400.
Adrian
Friends Carp Team

Wily

Mesaj de Wily »

Sincer nu am pescuit cu altceva si de aceea cer sfaturi. Windcastul mi-a placut deoarece aruncam mult mai mult decat cu lb dar un drill cu un peste peste 4 kg nu am avut.

Wily

Mesaj de Wily »

Intre timp, am fost pana la decathlon sa vad mulineta Caperlan Adonis 7000. Aveau una expusa dar in stare de toata jena (era forjata tare) si nu prea mi-am putut da seama de ce poate. De aratat arata bine zic eu dar nu stiu daca ar fi un upgrade totusi. Ceva pareri despre aceasta mulineta?

Carpatic Club

Mesaj de Carpatic Club »

carpelan adonis, spro salerno si penn afinity sunt identice pe interior (as putea paria ca se potrivesc si piesele de la una la alta). Diferenta este doar in calitatea materialelor folosite la carcasa, nr. de rulmenti si inca cateva mici detalii

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

player4 scrie:carpelan adonis, spro salerno si penn afinity sunt identice pe interior (as putea paria ca se potrivesc si piesele de la una la alta). Diferenta este doar in calitatea materialelor folosite la carcasa, nr. de rulmenti si inca cateva mici detalii
Cat costa un penn afinity si cat costa Adonis?
In suma ei de bani, Adonis e super mulineta. Am pescuit cu ea un sezon, de curiozitate, si am ramas surprins. O recomand!

Wily

Mesaj de Wily »

Multumesc pt sfaturi. Inca ceva daca se poate. Alte mulinete de genul acesta (cu tambur de genul) in banii astia?

Wily

Mesaj de Wily »

precizez ca e okay daca e si SH in pretul asta...

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

Wily scrie::arrow:
variantele propuse de Mihai Florescu mai sus sunt excelente, te poti indrepta fara probleme catre una dintre ele, personal recomand Shimano (tinand cont ca ai si betele la fel)
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”