Mie mi-au raspuns cei de la prologic ca problema exista si ca se ocupa sa rezolve problema , da de o luna nu mi-au mai zis nimic. Ca si cort ii super ok si sunt multumit de el , acuma nu stiu daca am prins eu un lot de winterskinuri mai scurte sau toate sunt asa facute la marele fix. De gandit m-am gandit sa prelungesc suportii de cuie cu o coarda elastica pentru partea din spate , acolo nu ii chiar f important sa stea materialul lipit de pamant , o sa incerc sa vad cum arata si revin cu poze ...
daca terenul este drept eu pot sa pun winterskinul cu toate cuiele, dar sta intins la maxim. totusi, in fata sau in spate, depinde de unde incep sa pun cuiele, ramane o distanta de aprox doua degete, intre sol si winterskin.
si eu m-am gandit sa prelungesc gaicile cu elastic.
Va salut !
Am acest cort de la inceputul anului.Este un cort f.f.bun si robust,si spun asta pentru ca am mai avut cateva corturi pana acum.Singura problema este ca face condens daca nu are winter skin.Saptamana aceasta am cumparat pentru el de la bigfish si winter skin,recunosc cu oarece emotii dat fiind acest topic.Persoana din magazin careia i-am expus problema(faptul ca winter skinul ar fi prea mic) a spus ca nu stie de asa ceva si ca el ar trebui sa se potriveasca foarte bine.Pot sa zic ca a avut dreptate winter skinul se potriveste perfect.I-am facut o proba imediat din curiozitate.
Nu am stat sa il intind foarte bine dar totusi se vede ca se potriveste brici.
O zi buna si fire intinse !!