Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
poti sa te uiti te rog cate randuri de cusaturi are winterskinul ?robert_anisoiu scrie:Salut,
eu am cortul de care vorbesti, cu tot cu winterskin. Cel mai probabil ai primit un winterskin de la cortul de o persoana pentru ca winterskinul vine peste cort brici. Merg si cuiele din fata si cele din spate, si lateralele, acopera cortul complet fara nici o problema.
tu ai si winterskinul la a tau ? cumva tre sa il compar sau sa aflu diferenta pentru a demonstra la cei de la bigfish ca mi-au trimis cel de o persoana. Comanda o mai am si scrie clar ca mi-au trimis cel de 2 persoane si pretul pentru cel de doua persoane . La mail binenteles ca nu raspund baietii ...robyvan scrie:Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
nu aveam winterskin, iar cortul l-am vandut la Cluj, ca altfel puteam sa-i facem o proba.....Doeat scrie:tu ai si winterskinul la a tau ? cumva tre sa il compar sau sa aflu diferenta pentru a demonstra la cei de la bigfish ca mi-au trimis cel de o persoana. Comanda o mai am si scrie clar ca mi-au trimis cel de 2 persoane si pretul pentru cel de doua persoane . La mail binenteles ca nu raspund baietii ...robyvan scrie:Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
Oare nu vrea baiatu la care ai vandut cortul si winterskinul pentru el ?robyvan scrie:nu aveam winterskin, iar cortul l-am vandut la Cluj, ca altfel puteam sa-i facem o proba.....Doeat scrie:tu ai si winterskinul la a tau ? cumva tre sa il compar sau sa aflu diferenta pentru a demonstra la cei de la bigfish ca mi-au trimis cel de o persoana. Comanda o mai am si scrie clar ca mi-au trimis cel de 2 persoane si pretul pentru cel de doua persoane . La mail binenteles ca nu raspund baietii ...robyvan scrie:Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
problema expusa de catre tine e oarecum valabila si in cazul meu.Doeat scrie:As avea o nelamurire cu privire la winterskinul de la cortul prologic new green deluxe 2 man, l-am primit cadou anul trecut si anul acesta cand l-am montat (deja a 3-a oara)am constatat ca este destul de mic , in sensul ca nu am reusit sa infig cuiele atat in partea din spate cat si in cea din fata in asa fel incat sa stea normal. A mai intampinat cineva aceasta problema ? Cortul are 4 randuri de bare iar winterskinul numai 3 randuri de cusaturi , nu stiu daca ii relevant sau nu da ii posibil sa fi comanda cel de 2 persoane si sa fi primit cel de 1 persoana. Diferenta este vizibila , ori montez numai cuiele din fata ori numai cele din spate ...toate nici o sansa . Rog cei care au acest cort + wnterskin sa isi spuna parerea daca au patit la fel si este o greseala a producatorului sau am primit eu winterskinul pentru cel de o persoana .