Winterskin prologic deluxe dome

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Winterskin prologic deluxe dome

Mesaj de Doeat »

As avea o nelamurire cu privire la winterskinul de la cortul prologic new green deluxe 2 man, l-am primit cadou anul trecut si anul acesta cand l-am montat (deja a 3-a oara)am constatat ca este destul de mic , in sensul ca nu am reusit sa infig cuiele atat in partea din spate cat si in cea din fata in asa fel incat sa stea normal. A mai intampinat cineva aceasta problema ? Cortul are 4 randuri de bare iar winterskinul numai 3 randuri de cusaturi , nu stiu daca ii relevant sau nu da ii posibil sa fi comanda cel de 2 persoane si sa fi primit cel de 1 persoana. Diferenta este vizibila , ori montez numai cuiele din fata ori numai cele din spate ...toate nici o sansa . Rog cei care au acest cort + wnterskin sa isi spuna parerea daca au patit la fel si este o greseala a producatorului sau am primit eu winterskinul pentru cel de o persoana .
Roland K.
KRap-Baits RO

robyvan
pescar de competitie

Re: Winterskin prologic deluxe dome

Mesaj de robyvan »

Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
Imagine
slowly we rot- by Obituary

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

Salut,

eu am cortul de care vorbesti, cu tot cu winterskin. Cel mai probabil ai primit un winterskin de la cortul de o persoana pentru ca winterskinul vine peste cort brici. Merg si cuiele din fata si cele din spate, si lateralele, acopera cortul complet fara nici o problema.

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

robert_anisoiu scrie:Salut,

eu am cortul de care vorbesti, cu tot cu winterskin. Cel mai probabil ai primit un winterskin de la cortul de o persoana pentru ca winterskinul vine peste cort brici. Merg si cuiele din fata si cele din spate, si lateralele, acopera cortul complet fara nici o problema.
poti sa te uiti te rog cate randuri de cusaturi are winterskinul ?
Roland K.
KRap-Baits RO

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

robyvan scrie:Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
Imagine
tu ai si winterskinul la a tau ? cumva tre sa il compar sau sa aflu diferenta pentru a demonstra la cei de la bigfish ca mi-au trimis cel de o persoana. Comanda o mai am si scrie clar ca mi-au trimis cel de 2 persoane si pretul pentru cel de doua persoane . La mail binenteles ca nu raspund baietii ...
Roland K.
KRap-Baits RO

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Doeat scrie:
robyvan scrie:Roland, daca are 3 randuri de cusaturi e posibil sa fie pt cortul de o persoana.....iti pun o poza cu cortul de o persoana, poate te ajuta....
Imagine
tu ai si winterskinul la a tau ? cumva tre sa il compar sau sa aflu diferenta pentru a demonstra la cei de la bigfish ca mi-au trimis cel de o persoana. Comanda o mai am si scrie clar ca mi-au trimis cel de 2 persoane si pretul pentru cel de doua persoane . La mail binenteles ca nu raspund baietii ...
nu aveam winterskin, iar cortul l-am vandut la Cluj, ca altfel puteam sa-i facem o proba.....

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

robyvan scrie:
Doeat scrie:
Imagine
nu aveam winterskin, iar cortul l-am vandut la Cluj, ca altfel puteam sa-i facem o proba.....
Oare nu vrea baiatu la care ai vandut cortul si winterskinul pentru el ? :D
Roland K.
KRap-Baits RO

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

posibil, da-i un telefon....Patrik , in gasesti si aici.... :wink:

Raul S

Mesaj de Raul S »

Nu vreau sa mai deschid alt topic.Ati fost/sunteti multumiti de cort?Eu am un Prologic Spider Dome si ma bate gandul sa trec la noul model.

Cosmin Stanila

Mesaj de Cosmin Stanila »

Doeat scrie:As avea o nelamurire cu privire la winterskinul de la cortul prologic new green deluxe 2 man, l-am primit cadou anul trecut si anul acesta cand l-am montat (deja a 3-a oara)am constatat ca este destul de mic , in sensul ca nu am reusit sa infig cuiele atat in partea din spate cat si in cea din fata in asa fel incat sa stea normal. A mai intampinat cineva aceasta problema ? Cortul are 4 randuri de bare iar winterskinul numai 3 randuri de cusaturi , nu stiu daca ii relevant sau nu da ii posibil sa fi comanda cel de 2 persoane si sa fi primit cel de 1 persoana. Diferenta este vizibila , ori montez numai cuiele din fata ori numai cele din spate ...toate nici o sansa . Rog cei care au acest cort + wnterskin sa isi spuna parerea daca au patit la fel si este o greseala a producatorului sau am primit eu winterskinul pentru cel de o persoana .
problema expusa de catre tine e oarecum valabila si in cazul meu.
am acelasi model de cort (deluxe 2 man) si cred ca au facut "ceva" economie la material ...
cert ca e o greseala de productie daca la alte corturi problema e inexistenta :(
in cazul meu nu e chiar asa mic winterskin-ul, dar nici perfect peste cort nu e.
cu toate ca nu am reusit niciodata sa il montez perfect si fara probleme, eu tot am insistat sa ii pun toate cuiele.
de obicei, la cele din fata pozitionarea e compromisa si nu urmeaza conturul firesc
dar pe ansamblu, ma descurc cu el :twisted:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”