Neamtul +++
Mercy mult,am procurat 4 mulinete, au ajuns la Chisinau, si arata chiar mai bine decat sunt pe foto!!! ambalate excelent la cea mai inalta ingrejire, SA TRAIASCA NEAMTUL!!! bravo multumesc mult!
Utilizatorul Edi - am cumparat de la el un cort + pat + husa de pat + winterskin + sac de dormit + patura, toate la un pret foarte bun, in stare exceptionala, a fost si un mare domn si ne-am intalnit la jumatatea drumului dintre Ciacova (Timis) si Deva.
Marinescu Laurian din Brasov - nu cred ca are cont pe forum, anuntul sau a fost postat de tzubul12, l-am contactat telefonic, ne-am inteles la un pret foarte bun pentru o husa de lansete folosita pe care o vindea. Am primit astazi husa de la el si am ramas uimit de conditia in care era husa, parca era noua, nefolosita. Nota 10!
englezu scrie:Salut am cumparat de la userul MONS un rod pod Daiwa Infinity nota 10+ ptr el puteti cumpara cu incredere de la el om de calitate multumesc.
Multumesc de aprecieri. De asemenea recomand cumparatorul "englezu", un om serios si de cuvant. Toate cele bune.
Am primit acum 04/04/2013 trei mulinete TICA ABYSS TF de la dl. BOGDAN UNGUREANU si sunt foarte incantat de ele , arata impecabil . Recomand (daca mai este nevoie) tranzactiile cu dl. UNGUREANU deoarece calitatea produselor, promptitudinea si pretul cerut sunt la nivel maxim. Va multumesc mult.