Bila neagra userului ILIESCU BOGDAN din Roman, judetul Neamt, pentru neseriozitate in respectare intelegerilor.
Dupa ce in data de 26 octombrie ne-am inteles ca ii cumpar cele trei mulinete Shimano Ultegra 14000 XTD scoase la vanzare, a inceput tigania din partea lui.
Prima data a zis ca nu poate expedia mulinetele a doua zi, ca nu le are acasa ci la o casa de la tara si nu stie exact ziua in care ajunge acolo, dar in cateva zile se rezolva. Nefiind extrem de urgent pentu mine, am zis ca nu e nicio problema, ca in data de 27 octombrie sa remarc ca si-a reactualizat anuntul pe forum. L-am contactat sa vad ce se intampla si atunci a urmat a doua minciuna ca de gradinita, ca defapt nu el a actualizat anuntul ci a rugat un prieten sa mai actualizeze anuntul din cand in cand si a uitat sa il anunte ca are deja un cumparator, dar inca tot nu a ajuns la casa de la tara sa ia mulinetele de acolo.
Azi, 1 noiembrie observ ca a postat mulinetele pe grupurile de pescuit de pe Facebook. Il contactez din nou, sa vad ce inseamna asta. Raspunsul lui a fost ca defapt s-a razgandit si nu le mai trimite nicaieri, le vinde doar cu predare personala, asta dupa ce m-a dus cu zahararelul timp de o saptamana, bineinteles fara sa ma anunte de decizia luata cum ar fi fost corect si matur din partea lui.
In concluzie recomand ca posibilii cumparatori sa nu-si piarda vremea cu acest vanzator.