FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
marius0512
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de marius0512 »

Nu recomand userul florin208 deoarece produsele pe care le vinde nu sunt conforme cu descrierea. Pe scurt: am cumparat de la el o husa baracuda pentru care ne-am inteles sa ii platesc 90 de lei, transport inclus. Cand a ajuns husa insa, am platit ramburs 100 de lei, nu 90 cum am discutat (am considerat ca 10 lei in plus nu sunt o avere si am platit la posta, ridicand coletul). Cand am desfacut cutia, husa "impecabila, folosita de trei ori, fara urme de uzura" din anunt, avea o gaura cu un diametru de aproximativ 1 cm de care nu a spus nimic atunci cand l-am sunat si l-am intrebat in ce stare este produsul.

Aveti grija ce cumparati de la acest user, mai ales daca nu puteti vedea produsul inainte.
Marius

maherac

Mesaj de maherac »

Recomadu user-ul STRATUS, am cumparat de la el 3 BBRLC si au fost conforme cu descrierea facuta.
Multumesc.

bebetudor

Mesaj de bebetudor »

Vreau sa-i multumesc lui Raulnego pt corectitudinea de care a dat dovada. Am cuparat de la el un rod pod Anaconda Scepter. Cum a fost in descriere asa a fost si in realitate. Foarte multumit. Il recomand cu placere.

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Recomand userul mariusmotorist.Seriozitate maxima

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

Recomand userul darius123, pe numele real Darius Popovici.
Multumesc Darius si fire intinse!
One name. One blood. One passion. One ambition!

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Atentie la DAN sau DANY din Satu Mare, cu numarul 0740879384, m-a sunat, a rezervat doua mulinete si am asteptat patru-cinci zile sa apara nu stiu ce sofer, care, vezi Doamne, vine cu banii si le cumpara pentru el... Acum il sun si nu-mi raspunde. O stricaciune...
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

darius123

Mesaj de darius123 »

1cosmin scrie:Recomand userul darius123, pe numele real Darius Popovici.
Multumesc Darius si fire intinse!
Multumesc si eu pentru seriozitate si promptitudine.Fire intinse si partide cat mai calduroase cu noul costum :)

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

O bila neagra pentru userul remus_cta (Costea Remus).
Pe scurt: am cumparat un sac de dormit - f bun calitativ, insa prea mic pentru mine. Il sun pe om sa ii explic situatia - telefon inchis. Trimit un sms un il anunt de situatie. Nimic. Primesc mesaj ca a fost livrat sms-ul, sun...nimic. Imi trimite omu un simplu sms" Ce?" si iar nimic. Sun...degeaba. telefon inchis.
Ca om de buna credinta am gandit ca poate e undeva unde nu are semnal insa am vazut ca a fost prezent pe site si nici la ora actuala nu a dat nici un semn.
Am gresit eu? Trageti voi concluzia.
"X13"

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

nu stiu ce sa zic!!!!eu am luat 4 FMA-uri de la el IMPECABIL!!!!

iulixa

Mesaj de iulixa »

butuc_alexandru scrie:Recomand cu incredere userul "brietudor". Produsele ce au ajuns la mine sunt de nota 10. Toata stima pentru el si pentru modul in care a descurs toata tranzactia.
Da, Tudor e un baiat de toata isprava: educat si cinstit. Si mai face si o nada de supercalitate la preturi mai degraba modeste decat corecte. Bravo Tudor, tine-o tot asa... Te asteptam la Constanta, pe Corbu, sa devii Campion National si la seniori.
Respecte, Iulian Dascalescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”