FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de Dan Mateianu »

e imposibil. asta trebuia facuta atunci cand s-a creat forumul. majoritatea au conturile deja facute de mult timp.
eu v-am recomandat sa postati anunturi in sectiunea www.crapmania.ro/anunturi unde se pot da calificative, la fel ca pe okazii..

mircione
Puncte: 0

Mesaj de mircione »

ATENTIE MARE la Grozea Marian ......user neserios am trimit un banax helicon la cererea acestuia ...dar nu a mai ricicat-o....dupa ce in prealabil l-am intrebat daca sigur o vrea sa nu ma incurce....dupa ce am pierdut timp si bani ...nici macar nu mai raspunde la telefon si la mesaje.....lipsa de bun simt crasa....asadar BULINA NEAGRA Grozea Marian !

olteanu ion

Mesaj de olteanu ion »

Mare atentie la utilizatorul bosneagudanut,m-a tzepuit cu 5 avertizori carp expert.Mentionez ca intelegerea a fost facuta la telefon,in cele 2 convorbiri m-a asigurat ca avertizorii sunt impecabili,folositi un sezon,motivul schimbarii fiind alti avertizori cu statie.La deschiderea pachetului am avut o surpriza neplacuta,3 averizori au carcasa exfoliata ca si cand s-a varsat pe ei o substanta coroziva iar ceilalti doi au fost curatati chimic ca nu m-ai au nici brandul firmei pe ei.Tot la prima vedere am constatat ca in cel putin 2 s-a umblat deoarece nu mai aveau protectiile de la suruburi,iar unul are o alta protectie improvizata acolo unde varga atinge senzorul.La testul cu foaia de hartie functioneaza,insa am mari rezerve pentru functionarea reala pe balta,cred ca substanta respectiva a afectat senzitivitatea rotitei...L-am sunat pe tzepar si mi-a raspuns ironic ca altadata sa-mi cumpar Delkimi si ca nu ii primeste inapoi ca oricum n-am ce sa-i fac....Pentru mine 220 lei nu e o suma mare(180lei avertizorii +transportul si rambursul) ,ce m-a facut sa scriu aici este tupeul si nesimtirea de care a dat dovada la telefon.Oricum,la o simpla cautare pe forum am vazut ca a mai tzepuit si pe altcineva cu un pistol pentru boilies.Am postat pentru viitoarele (posibile) victime si din respect pentru aceasta comunitate unde unii prin miile lor de postari chiar au pus suflet.Va multumesc!http://www.crapmania.ro/forum/post32853 ... rt#p328533

bily

Mesaj de bily »

Recomand user-ul remus_cta. Produsele cumparate de la el sunt conform descrierii.

Merlin

Mesaj de Merlin »

Recomand userul Dan Pasca Cugir ( http://www.crapmania.ro/forum/member13338.html). Om serios, produsele au fost impecabile, ca si noi . (4 x BBLC + 1 Skypod ).
Virgil Manea
APS

Carp...e diem !

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

Recomand din suflet pe TONNY ; super baiat , promt si la obiect , prousele de calitate si conform descrierii.Am luat de la el un avertizor eos-r si o lampa fox halo bivy , la un pret bun si mi-au fost trimise ambalate cu grija.Stima si sarbatori fericite alaturi de cei dragi si bineinteles FIR INTINS !
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Multumesc florin crapanu,mare domn,mare caracter.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

dany_petrut

Mesaj de dany_petrut »

recomand userul tonny,baiat serios si de cuvint

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

dany_petrut scrie:recomand userul tonny,baiat serios si de cuvint
Recomand cu incredere userul dany_petrut,baiat de nota 100.
Sa folosesti senzorii sanatos si sa piuie cat mai mult ;)
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

recomand userul Adyduck,am cumparat de la el si totul a decurs perfect

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”