Mare atentie la utilizatorul bosneagudanut,m-a tzepuit cu 5 avertizori carp expert.Mentionez ca intelegerea a fost facuta la telefon,in cele 2 convorbiri m-a asigurat ca avertizorii sunt impecabili,folositi un sezon,motivul schimbarii fiind alti avertizori cu statie.La deschiderea pachetului am avut o surpriza neplacuta,3 averizori au carcasa exfoliata ca si cand s-a varsat pe ei o substanta coroziva iar ceilalti doi au fost curatati chimic ca nu m-ai au nici brandul firmei pe ei.Tot la prima vedere am constatat ca in cel putin 2 s-a umblat deoarece nu mai aveau protectiile de la suruburi,iar unul are o alta protectie improvizata acolo unde varga atinge senzorul.La testul cu foaia de hartie functioneaza,insa am mari rezerve pentru functionarea reala pe balta,cred ca substanta respectiva a afectat senzitivitatea rotitei...L-am sunat pe tzepar si mi-a raspuns ironic ca altadata sa-mi cumpar Delkimi si ca nu ii primeste inapoi ca oricum n-am ce sa-i fac....Pentru mine 220 lei nu e o suma mare(180lei avertizorii +transportul si rambursul) ,ce m-a facut sa scriu aici este tupeul si nesimtirea de care a dat dovada la telefon.Oricum,la o simpla cautare pe forum am vazut ca a mai tzepuit si pe altcineva cu un pistol pentru boilies.Am postat pentru viitoarele (posibile) victime si din respect pentru aceasta comunitate unde unii prin miile lor de postari chiar au pus suflet.Va multumesc!
http://www.crapmania.ro/forum/post32853 ... rt#p328533