Un feedback negativ pentru userul gaby31; am cumparat de la el niste senzori care erau departe de descrierea facuta in topic:
senzorii arata impecabil,nu au clipsuri rupte sau lucruri de genul acesta.
folosit doar de de mine
mentionez 3 sunt eosx si unul este eos
2 carcase de protectie o fata de schimb si 3 conectori rapizi cel eos nu a fost folosit
Realitatea:
- toti senzorii erau murdari si plini de praf la exterior si la interior;
- doi dintre senzori au clipsurile superioare rupte la semicarcasele spate;
- carcasa de rezerva este practic o rabla, avand atat clipsurile de la semicarcasa spate rupte cat si un clips de la carcasa fata rupt;
- una din carcasele cu probleme arata in ultimul hal fiind parca frecata cu smirghel si cu vopseaua dusa
- la unul din senzori lipseste atat o-ringul de cauciuc cat si piesa cu guler din plastic care tine pe pozitie capacelul de cauciuc pentru iesirea de swinger (asta se vede si in poza din topic, dar nu am fost atent la detalii, senzorii fiind declarati "impecabili" - ce-o insemna asta oare?)
- senzorul EOS era plin de praf si mizerie la interior, deci nici vorba sa fie nefolosit.
Concluzia: in cazul lui cumparati doar daca va gasiti fata-in-fata; altfel puteti avea surprize nedorite. Din punctul meu de vedere a inceput-o destul de prost: EVITATI-L!
am cumparat de la userul stefan turcu o mulineta shimano aero feeder 4000 fa impecabila, exact ceea ce am discutat ...
persoana serioasa..recomand
multumesc inca odata
marlboro scrie:am cumparat de la userul stefan turcu o mulineta shimano aero feeder 4000 fa impecabila, exact ceea ce am discutat ...
persoana serioasa..recomand
multumesc inca odata
Salut. Multumesc frumos. Sa o folosesti cu placere.