Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am avut impresia ca ai trimis coletul prin posta unde e mai ieftin.charlex scrie:Cu toata stima, d-le Sebastian Stan, dar este vorba de cca. 53 de lei, nu de 4.Sebastian Stan scrie:si ce rezolvi daca ii pui 4 ron in cont? despre asta e vorba?
Si, da, aveti mare dreptate, nu rezolva nimic daca mi-ar pune banii in cont!
Nu despre asta este vorba!
pai daca dai cateva pagini in urma ai sa observi ca le am atras atentia atunci.si daca de atunci macar se incepea cu rubricile obligatorii, alta era povestea.stratus scrie:Bine domnu bogdan si cei care au contul de mult feedbackurile sunt date pe nick cum mai stim care a facut tranzactii corecte si care nu .Trebuia facut de la inceput asa.....forumul acum e cam tarziu totusi o idee ar fi de exemplu Andrei Iederan(Stratus) dar inseamna foarte multa munca din partea moderatorilor si bunavointa din partea utilizatorilor.
Si daca eu imi fac un cont nou si spun ca ma cheama Ion Vasile, care crezi ca-i diferenta fata de gor965 ? Cum verifici autenticitatea datelor de logare (campurile obligatorii ptr. nume si prenume) ?Ungureanu Bogdan scrie:
pai daca dai cateva pagini in urma ai sa observi ca le am atras atentia atunci.si daca de atunci macar se incepea cu rubricile obligatorii, alta era povestea.
nu au nicio legatura feedback urile cu nick urile deja create.eu am propus de acum in colo,daca ma intelegi...