Userul
Alec14 mi-a trimis un aragaz Trakker Armo Power stove, pe care garantat l-a folosit numai o singura data. I-am adresat aceasta intrebare si pe mp, sa-mi confirme in mod ferm ca intra-adevar e in stare noua. Motiv ptr care am si platit 200 lei fata de pretul celui nou la BF 260 lei. Ca doar a fost folosit o singura data, deci, este practic nou. In momentul achizitionarii nu am stiut insa ca la userul Alec14, expresia "o singura data" e de fapt vorba de claca, fara continut realistic. Iar pe aragaz apar si urme de rugina. Din cauza acelei "singure date"...sa vorbeasca pozele.
P.S. Aragazul a fost trimis acum o luna, ridicat de la posta de un membru al familiei (lucrez afara), si deschis de mine doar ieri. Reactia dansului: pai intr-o luna cine stie ce s-a mai intamplat cu aragazul (coletul a fost tinut in casa), poate l-a folosit cineva s.a.m.d, deci el nu accepta returul. Bref: mint. Problema este insa cand ii ofer varianta sa trimit aragazul inapoi, si daca observa alte urme de folosinta decat cele "originale", ramane si aragzul, si banii la el! Pai nici asa nu merge ca el nu are ce sa faca cu aragazul, ptr ca a luat unul nou.
Cateodata mai prind cate un om de cacat pe acest forum.
image upload no limit
free image host
image hosting over 5mb