buna seara!
domnule cezar oprea,
1-nu stiu sa va fi facut escroc,gainar,vagabond...mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
2-nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...si nu vreau sa ma cobor la lvl dvs..
3-nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul probabil)
4-nu cred ca este problema dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
5-fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...
6-v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
7-intradevar sunt interesat de un alt set de delkimi noi nouti si am sa i cumpar domnul meu(imi permit sa i schimb in fiecare an)
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune...
Exact cu am spus, ati "omis" sa mentionati ca sunt 3 de o culoare si unul de alta, chiar daca fotografiile "spune au"( spuneau) totul, am amintit de casele de schimb. In tranzactia de care am amintit dumneata ai fost un escroc, un gainar si un vagabond si sustin asta, in rest nu te cunosc si nu spun nimic despre dumneata. Nu am intrebat de culori pt ca dupa parerea mea era absolut normal sa fie 4 culori diferite, in nici un 3 de un fel si unul diferit si da, mi a convenit pretul, dar au fost Delkimi la acelasi pret culori diferite. Nu o s ati tin cont la ce vinzi , doar o sa atentionezi baietii ca umblii cu gainarii si sa fie atenti, atat, mai departe stiu ei ce au de facut. Vezi ca de sunat am sunat eu, nu tu si n am vorbit de doua ori, am vbit o singura data pe 27.02.2012 la ora 17:58, tu "m ai sunat pe mail

". Bineinteles ca dupa ce i am primit am pomenit de culori pt ca atunci i am observat. N am mai avut curaj sa ti i trimit inapoi, mi am asumat teapa si asta e. esti interesat de alti avertizori pt ca vrei culori diferite, cum de altfem doreste toata lumea sau macar toti de o culoare, nu schimba nimeni Delkimii in fiecare an indiferent cati bani are, astea s povesti de baieti frustrati. Plus de asta ai zis ca nu mai vrei Delkimi si vrei ACE, dar e treaba ta ce folosesti, nu ma priveste. I am cumparat de la tine cu 465 euro respectiv 2022 ron si cu curier cu tot am platit 2086 ron, ca sa stii tu, deci aici ai dreptate, mai prins, am vrut sa fac o spaguta de 14 ron sa mai scot si eu din suparare. In rest ce sa ti mai zic...ai facut o premeditat si asta e magaria. Fara respect![/quote]
...repet inca o data si pt ultima oara(nu meriti atentia mea nici cat negru sub unghie...)
daca foto pt tine nu au fost destul de concludente probabil nu ai mai avut delkim niciodata(in cazul asta trebuia sa mai intrebi in stanga,dreapta,si sa ''inveti''ce si cum)
nu este de datoria mea sa te invat sa ti cumperi scule...si nu e datoria nimanui..
toata lumea incearca sa si vanda marfa aici.
ca,cumparator si eu cand o fac cer cat mai multe informatii despre produs(prin mail,tel sau PM)tot ce mai intrebat ti am raspuns...
din punctul meu de vedere am procedat corect...oferta mea a fost ff clara pt cumparatorii care stiu ce vor...mai departe trebuia sa ma intrebi(cum au facut si altii..)si ti raspundeam...
te tot bati cu pumnul in piept ca te am inselat si nu ti am zis nimic de culori...nu era prb mea...era foto acolo trebuia sa casti ochii si sa sti ce vrei sa cumperi..sau sa ma intrebi...cand m ai intrebat ti am zis ''CLAR''sa mii trimiti inapoi si gata povestea..dar nu ai facut o...de ce??iti arat mai jos de ce...
dupa cum am zis,eu ii schimb in fiecare an si ma poti urmarii la anul...o sa (ti)vand iar un set...
si apropos de cauza acuzelor..
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... ght=delkim
imi cer scuze administratorilor pt postarea link-lui,dar m am saturat deja de acuzele acestui uzer''cezaro''care se crede ''ala corectu''
link-ul asta spune tot....da,da...este anuntul tau de vanzare a avertizorilor pe un alt seit si ai postat exact ca mine''fara detalii de culori''
in concluzie,las la latitudinea fiecaruia sa judece corectitudinea mea...
..si mai ai unul,tot acolo,unde ii vinzi pe bucata..respectiv''100 euro fix''fara negocieri...deci asta era motivul pt care nu ai vrut sa mii trimiti inapoi...SPAGA..PROFITUL...imi este lehamite de oameni ca tine..yeahh!!
asta este castigul ala al tau de 14 roni???...yeahhh!
bafta la vanzare...''asta corectu''...