FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
cezaro
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de cezaro »

crazy crap scrie:
cezaro scrie:Userul "crazy crap" vagabond, escroc. Am cumparat un set de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, a motivat ca se vedea in poza( ca la casele alea de schimb cu comision, care le mai stie, scrie afara domne!). Intr o discutie avuta pe mail a facut si o referire la cel albastru ca si cand ar fii 4 culori, mi a zis sa i trimit inapoi dar n am mai avut eu curaj si chiar am crezut ca omul e de buna credinta si nu si a dat seama. Mi a mai si facut capul calendar ca nu mi trebuie 4 culori si ca nu e neaparat nevoie etc, abureala, de parca nu stiam eu ce am nevoie si m a ajutat el, oricum nici de 3 de o culoare si unul de alta nu aveam nevoie, asta i clar. Omul acum se intereseaza de Delkimi culori diferite , vrea sa cumpere de la cineva, am vazut pe forum. Am inghitit paguba, asta e. Le am puis la vanzare cu cat le am luat, m au sunat o groaza de baieti si le am spus din start, 3 albi si unul albastru. ATENTIE, GAINARI PRINTRE NOI !!!
buna seara!
domnule cezar oprea,
1-nu stiu sa va fi facut escroc,gainar,vagabond...mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
2-nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...si nu vreau sa ma cobor la lvl dvs..
3-nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul probabil)
4-nu cred ca este problema dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
5-fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...
6-v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
7-intradevar sunt interesat de un alt set de delkimi noi nouti si am sa i cumpar domnul meu(imi permit sa i schimb in fiecare an)
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune,in rest las la latitudinea oamenilor de buna credinta sa ma judece..
si ca o completare,ia ti pus la vanzare cu un pret mai mare decat ia ti luat de la mine...sau poate nu ati observat nici asta...sau nici remarca unu i forumist care va intreba la in moment dat''ati vandut senzori prologic si acum vindeti delkimi??...'
cu respect!
o seara buna!
Exact cu am spus, ati "omis" sa mentionati ca sunt 3 de o culoare si unul de alta, chiar daca fotografiile "spune au"( spuneau) totul, am amintit de casele de schimb. In tranzactia de care am amintit dumneata ai fost un escroc, un gainar si un vagabond si sustin asta, in rest nu te cunosc si nu spun nimic despre dumneata. Nu am intrebat de culori pt ca dupa parerea mea era absolut normal sa fie 4 culori diferite, in nici un 3 de un fel si unul diferit si da, mi a convenit pretul, dar au fost Delkimi la acelasi pret culori diferite. Nu o s ati tin cont la ce vinzi , doar o sa atentionezi baietii ca umblii cu gainarii si sa fie atenti, atat, mai departe stiu ei ce au de facut. Vezi ca de sunat am sunat eu, nu tu si n am vorbit de doua ori, am vbit o singura data pe 27.02.2012 la ora 17:58, tu "m ai sunat pe mail ;)". Bineinteles ca dupa ce i am primit am pomenit de culori pt ca atunci i am observat. N am mai avut curaj sa ti i trimit inapoi, mi am asumat teapa si asta e. esti interesat de alti avertizori pt ca vrei culori diferite, cum de altfem doreste toata lumea sau macar toti de o culoare, nu schimba nimeni Delkimii in fiecare an indiferent cati bani are, astea s povesti de baieti frustrati. Plus de asta ai zis ca nu mai vrei Delkimi si vrei ACE, dar e treaba ta ce folosesti, nu ma priveste. I am cumparat de la tine cu 465 euro respectiv 2022 ron si cu curier cu tot am platit 2086 ron, ca sa stii tu, deci aici ai dreptate, mai prins, am vrut sa fac o spaguta de 14 ron sa mai scot si eu din suparare. In rest ce sa ti mai zic...ai facut o premeditat si asta e magaria. Fara respect!
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

butuc_alexandru

Mesaj de butuc_alexandru »

Recomand cu incredere userul "brietudor". Produsele ce au ajuns la mine sunt de nota 10. Toata stima pentru el si pentru modul in care a descurs toata tranzactia.

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

buna seara!
domnule cezar oprea,
1-nu stiu sa va fi facut escroc,gainar,vagabond...mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
2-nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...si nu vreau sa ma cobor la lvl dvs..
3-nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul probabil)
4-nu cred ca este problema dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
5-fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...
6-v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
7-intradevar sunt interesat de un alt set de delkimi noi nouti si am sa i cumpar domnul meu(imi permit sa i schimb in fiecare an)
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune...

Exact cu am spus, ati "omis" sa mentionati ca sunt 3 de o culoare si unul de alta, chiar daca fotografiile "spune au"( spuneau) totul, am amintit de casele de schimb. In tranzactia de care am amintit dumneata ai fost un escroc, un gainar si un vagabond si sustin asta, in rest nu te cunosc si nu spun nimic despre dumneata. Nu am intrebat de culori pt ca dupa parerea mea era absolut normal sa fie 4 culori diferite, in nici un 3 de un fel si unul diferit si da, mi a convenit pretul, dar au fost Delkimi la acelasi pret culori diferite. Nu o s ati tin cont la ce vinzi , doar o sa atentionezi baietii ca umblii cu gainarii si sa fie atenti, atat, mai departe stiu ei ce au de facut. Vezi ca de sunat am sunat eu, nu tu si n am vorbit de doua ori, am vbit o singura data pe 27.02.2012 la ora 17:58, tu "m ai sunat pe mail ;)". Bineinteles ca dupa ce i am primit am pomenit de culori pt ca atunci i am observat. N am mai avut curaj sa ti i trimit inapoi, mi am asumat teapa si asta e. esti interesat de alti avertizori pt ca vrei culori diferite, cum de altfem doreste toata lumea sau macar toti de o culoare, nu schimba nimeni Delkimii in fiecare an indiferent cati bani are, astea s povesti de baieti frustrati. Plus de asta ai zis ca nu mai vrei Delkimi si vrei ACE, dar e treaba ta ce folosesti, nu ma priveste. I am cumparat de la tine cu 465 euro respectiv 2022 ron si cu curier cu tot am platit 2086 ron, ca sa stii tu, deci aici ai dreptate, mai prins, am vrut sa fac o spaguta de 14 ron sa mai scot si eu din suparare. In rest ce sa ti mai zic...ai facut o premeditat si asta e magaria. Fara respect![/quote]
...repet inca o data si pt ultima oara(nu meriti atentia mea nici cat negru sub unghie...)
daca foto pt tine nu au fost destul de concludente probabil nu ai mai avut delkim niciodata(in cazul asta trebuia sa mai intrebi in stanga,dreapta,si sa ''inveti''ce si cum)
nu este de datoria mea sa te invat sa ti cumperi scule...si nu e datoria nimanui..
toata lumea incearca sa si vanda marfa aici.
ca,cumparator si eu cand o fac cer cat mai multe informatii despre produs(prin mail,tel sau PM)tot ce mai intrebat ti am raspuns...
din punctul meu de vedere am procedat corect...oferta mea a fost ff clara pt cumparatorii care stiu ce vor...mai departe trebuia sa ma intrebi(cum au facut si altii..)si ti raspundeam...
te tot bati cu pumnul in piept ca te am inselat si nu ti am zis nimic de culori...nu era prb mea...era foto acolo trebuia sa casti ochii si sa sti ce vrei sa cumperi..sau sa ma intrebi...cand m ai intrebat ti am zis ''CLAR''sa mii trimiti inapoi si gata povestea..dar nu ai facut o...de ce??iti arat mai jos de ce...
dupa cum am zis,eu ii schimb in fiecare an si ma poti urmarii la anul...o sa (ti)vand iar un set...
si apropos de cauza acuzelor..
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... ght=delkim
imi cer scuze administratorilor pt postarea link-lui,dar m am saturat deja de acuzele acestui uzer''cezaro''care se crede ''ala corectu''
link-ul asta spune tot....da,da...este anuntul tau de vanzare a avertizorilor pe un alt seit si ai postat exact ca mine''fara detalii de culori''
in concluzie,las la latitudinea fiecaruia sa judece corectitudinea mea...
..si mai ai unul,tot acolo,unde ii vinzi pe bucata..respectiv''100 euro fix''fara negocieri...deci asta era motivul pt care nu ai vrut sa mii trimiti inapoi...SPAGA..PROFITUL...imi este lehamite de oameni ca tine..yeahh!!
asta este castigul ala al tau de 14 roni???...yeahhh!
bafta la vanzare...''asta corectu''...

cezaro

Mesaj de cezaro »

crazy crap scrie:buna seara!
domnule cezar oprea,
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune...

Exact cu am spus, ati "omis" sa mentionati ca sunt 3 de o culoare si unul de alta, chiar daca fotografiile "spune au"( spuneau) totul, am amintit de casele de schimb. In tranzactia de care am amintit dumneata ai fost un escroc, un gainar si un vagabond si sustin asta, in rest nu te cunosc si nu spun nimic despre dumneata. Nu am intrebat de culori pt ca dupa parerea mea era absolut normal sa fie 4 culori diferite, in nici un 3 de un fel si unul diferit si da, mi a convenit pretul, dar au fost Delkimi la acelasi pret culori diferite. Nu o s ati tin cont la ce vinzi , doar o sa atentionezi baietii ca umblii cu gainarii si sa fie atenti, atat, mai departe stiu ei ce au de facut. Vezi ca de sunat am sunat eu, nu tu si n am vorbit de doua ori, am vbit o singura data pe 27.02.2012 la ora 17:58, tu "m ai sunat pe mail ;)". Bineinteles ca dupa ce i am primit am pomenit de culori pt ca atunci i am observat. N am mai avut curaj sa ti i trimit inapoi, mi am asumat teapa si asta e. esti interesat de alti avertizori pt ca vrei culori diferite, cum de altfem doreste toata lumea sau macar toti de o culoare, nu schimba nimeni Delkimii in fiecare an indiferent cati bani are, astea s povesti de baieti frustrati. Plus de asta ai zis ca nu mai vrei Delkimi si vrei ACE, dar e treaba ta ce folosesti, nu ma priveste. I am cumparat de la tine cu 465 euro respectiv 2022 ron si cu curier cu tot am platit 2086 ron, ca sa stii tu, deci aici ai dreptate, mai prins, am vrut sa fac o spaguta de 14 ron sa mai scot si eu din suparare. In rest ce sa ti mai zic...ai facut o premeditat si asta e magaria. Fara respect!
...repet inca o data si pt ultima oara(nu meriti atentia mea nici cat negru sub unghie...)
daca foto pt tine nu au fost destul de concludente probabil nu ai mai avut delkim niciodata(in cazul asta trebuia sa mai intrebi in stanga,dreapta,si sa ''inveti''ce si cum)
nu este de datoria mea sa te invat sa ti cumperi scule...si nu e datoria nimanui..
toata lumea incearca sa si vanda marfa aici.
ca,cumparator si eu cand o fac cer cat mai multe informatii despre produs(prin mail,tel sau PM)tot ce mai intrebat ti am raspuns...
din punctul meu de vedere am procedat corect...oferta mea a fost ff clara pt cumparatorii care stiu ce vor...mai departe trebuia sa ma intrebi(cum au facut si altii..)si ti raspundeam...
te tot bati cu pumnul in piept ca te am inselat si nu ti am zis nimic de culori...nu era prb mea...era foto acolo trebuia sa casti ochii si sa sti ce vrei sa cumperi..sau sa ma intrebi...cand m ai intrebat ti am zis ''CLAR''sa mii trimiti inapoi si gata povestea..dar nu ai facut o...de ce??iti arat mai jos de ce...
dupa cum am zis,eu ii schimb in fiecare an si ma poti urmarii la anul...o sa (ti)vand iar un set...
si apropos de cauza acuzelor..
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... ght=delkim
imi cer scuze administratorilor pt postarea link-lui,dar m am saturat deja de acuzele acestui uzer''cezaro''care se crede ''ala corectu''
link-ul asta spune tot....da,da...este anuntul tau de vanzare a avertizorilor pe un alt seit si ai postat exact ca mine''fara detalii de culori''
in concluzie,las la latitudinea fiecaruia sa judece corectitudinea mea...
..si mai ai unul,tot acolo,unde ii vinzi pe bucata..respectiv''100 euro fix''fara negocieri...deci asta era motivul pt care nu ai vrut sa mii trimiti inapoi...SPAGA..PROFITUL...imi este lehamite de oameni ca tine..yeahh!!
asta este castigul ala al tau de 14 roni???...yeahhh!
bafta la vanzare...''asta corectu''...[/quote]

:))))) esti jalnic
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

Dragan

Mesaj de Dragan »

Recomand userul Chriss . Produsele cumparate au fost exact cum le-a descris , nota 10 pentru cum a decurs tranzactia . Mentionez ca am cumparat mai multe produse de la el si continui sa cumpar :wink:

peter76

Mesaj de peter76 »

Turabo - cumparator serios :) .

DODO27

Mesaj de DODO27 »

recomand userul chriss!
super baiat!
produsele vandute de el corespund descrierilor facute de el.
unde mai pui ca preturile sunt excelente iar livrarea se face prompt si in conditii de maxima siguranta.
Nota 10 de la mine si o mare bila albă!
multumesc chriss!
Costin Dorel

nicul

Mesaj de nicul »

recomand userul RAHAN care pe langa faptul ca mi-a facut o reducere (850 ron cu tot cu transport pe Chub outkast 50 plus, pai unde mai gasesti pretul asta?!) a avut grija sa-mi ajunga lansetele ca sa ma ma bucur de ele...de nota zece!!!!respet pt oameni seriosi...

p.s sper sa mai gasesc asemenea useri sa intelega si sa ofere un pret de bun simt...(fratilor lasati preturile astea de producatori, un produs cumparat nou isi piede 30% din valoare cand a iesit din magazin mai e si foarte uzat ajunge la 50%)...

imi cer scuze de offtopic!!!!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

o bila alba si pt userul "faurmircea". am cumparat de la el un cort nou :)
catch&release

Daniel_Botosani

Mesaj de Daniel_Botosani »

Saluatre ! Daca vreti scule second bune si foarte bune , aproape noi pentru pescarii profesionisti de crap va recomand cu toata increderea sa luati de la Chriss .....este un tip foarte serios si ce spune asa are , mai concret nu se incurca cu dume date aiurea sau nu mai stiu eu ce porcarii cum fac altii ....Cu respect Daniel Ghitun

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”