FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
chriss
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de chriss »

crocodilu76 scrie:chriss (Cristian Lugojan) am cumparat articole de super calitate (4 Shimano ultegra Ci4 10000 XSA) de la un om serios. Iti multumesc chriss si cu siguranta o sa mai colaboram.
ACEEASI LUCRU POT SA SPUN SI EU DESPRE USERUL CROCODILU76 ,O PERS DE INCREDERE SI DE CUVANT...RECOMAND CU INCREDERE

cezaro

Mesaj de cezaro »

Userul "crazy crap" e neserios. Am cumparat un set de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, a motivat ca se vedea in poza( ca la casele alea de schimb cu comision, care le mai stie, scrie afara domne!). Intr o discutie avuta pe mail a facut si o referire la cel albastru ca si cand ar fii 4 culori, mi a zis sa i trimit inapoi dar n am mai avut eu curaj si chiar am crezut ca omul e de buna credinta si nu si a dat seama. Mi a mai si facut capul calendar ca nu mi trebuie 4 culori si ca nu e neaparat nevoie etc, abureala, de parca nu stiam eu ce am nevoie si m a ajutat el, oricum nici de 3 de o culoare si unul de alta nu aveam nevoie, asta i clar. Omul acum se intereseaza de Delkimi culori diferite , vrea sa cumpere de la cineva, am vazut pe forum. Am inghitit paguba, asta e. Le am puis la vanzare cu cat le am luat, m au sunat o groaza de baieti si le am spus din start, 3 albi si unul albastru. ATENTIE, neserios PRINTRE NOI !!!
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

BILA ALBA SI TOATA STIMA PT CHRISS(Cristian Lugojan).Pe langa faptu ca mi-a trimis o mulineta cum a spus(adica noua) m-a ajutat si cu mai multe sfaturi.RECOMAND CU INCREDERE.

chriss
Partener Crapmania.ro

Mesaj de chriss »

multumesc ,pot spune despre userul bobalex76 ca este o pers de cuvant cu care oricand as mai face si alte tranzactii
recomand cu incredere

marifish

Mesaj de marifish »

Salut in primul rind nu doar cal recomand pe criss dar vreau sa spun ca este o persoana de incredere fff mare cu el am colaborat de aproape 3 ani in care am inceput sal cunosc.
Vreau sa spun ca anu asta ma ajutat cu 4 mul daiwa basia ir si nu va vine sa credeti sau nu stiu cite persoane ar fi facut asta in locul meu iam trimes suma de 9000 ron inainte sa ajunga mulinetele cu aproape 1 luna ,acum cind cumpar ceva de la ii pun bani direct in cont si el imi trimite cemi tre nu mai astept sa platesc la curier
Vil recomand fara nici un fel de problema,vreau sa spun ca nul cunosc decit de pe site nu stiu unde sta sau ceva de genu sunt din bucresti si nu stiu cite persoane din bucuresti daca se gasea cu 9000 ron in cont daca nu era direct teapa ,dar cu el nu am avut nici un fel de problema
Multa stima

chriss
Partener Crapmania.ro

Mesaj de chriss »

multumesc domnule marius dumitrache(marifish) pt vorbele bune la adresa mea ...intradevar asa este referitor la avansul pe care mi l ai dat si pot sa spun ca esti o pers de incredere si de cuvant cu care as tranzactiona oricand cu placere
deci recomand cu incredere!!!!

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Si eu am cumparat in ultimii 2 ani de la Dl Cristian Lugojan(chriss) cum ar fi>4 lansete harrison trebuchet,lansete TE special,mulinete aerotechnium 10000xt,imbracaminte de la shimano,huse..etc.Pot spune ca intotdeauna produsele au fost conform descrierii,preturile de bun simt si promptitudine.Il recomand cu incredere la toti cumparatorii,deoarece are lucruri de supercalitate si este un tip foarte serios.Sper sa mai fac tranzactii cu <chriss> si pe viitor.Ce e de retinut ca poate aduce orice la comanda din Anglia.
marifish scrie:Salut in primul rind nu doar cal recomand pe criss dar vreau sa spun ca este o persoana de incredere fff mare cu el am colaborat de aproape 3 ani in care am inceput sal cunosc.
Vreau sa spun ca anu asta ma ajutat cu 4 mul daiwa basia ir si nu va vine sa credeti sau nu stiu cite persoane ar fi facut asta in locul meu iam trimes suma de 9000 ron inainte sa ajunga mulinetele cu aproape 1 luna ,acum cind cumpar ceva de la ii pun bani direct in cont si el imi trimite cemi tre nu mai astept sa platesc la curier
Vil recomand fara nici un fel de problema,vreau sa spun ca nul cunosc decit de pe site nu stiu unde sta sau ceva de genu sunt din bucresti si nu stiu cite persoane din bucuresti daca se gasea cu 9000 ron in cont daca nu era direct teapa ,dar cu el nu am avut nici un fel de problema
Multa stima

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

cezaro scrie:Userul "crazy crap" vagabond, escroc. Am cumparat un set de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, a motivat ca se vedea in poza( ca la casele alea de schimb cu comision, care le mai stie, scrie afara domne!). Intr o discutie avuta pe mail a facut si o referire la cel albastru ca si cand ar fii 4 culori, mi a zis sa i trimit inapoi dar n am mai avut eu curaj si chiar am crezut ca omul e de buna credinta si nu si a dat seama. Mi a mai si facut capul calendar ca nu mi trebuie 4 culori si ca nu e neaparat nevoie etc, abureala, de parca nu stiam eu ce am nevoie si m a ajutat el, oricum nici de 3 de o culoare si unul de alta nu aveam nevoie, asta i clar. Omul acum se intereseaza de Delkimi culori diferite , vrea sa cumpere de la cineva, am vazut pe forum. Am inghitit paguba, asta e. Le am puis la vanzare cu cat le am luat, m au sunat o groaza de baieti si le am spus din start, 3 albi si unul albastru. ATENTIE, GAINARI PRINTRE NOI !!!
buna seara!
domnule cezar oprea,
1-nu stiu sa va fi facut escroc,gainar,vagabond...mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
2-nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...si nu vreau sa ma cobor la lvl dvs..
3-nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul probabil)
4-nu cred ca este problema dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
5-fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...
6-v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
7-intradevar sunt interesat de un alt set de delkimi noi nouti si am sa i cumpar domnul meu(imi permit sa i schimb in fiecare an)
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune,in rest las la latitudinea oamenilor de buna credinta sa ma judece..
si ca o completare,ia ti pus la vanzare cu un pret mai mare decat ia ti luat de la mine...sau poate nu ati observat nici asta...sau nici remarca unu i forumist care va intreba la in moment dat''ati vandut senzori prologic si acum vindeti delkimi??...'
cu respect!
o seara buna!

mx1000

Mesaj de mx1000 »

O bila mai mult decat alba ii dau lui Cristi (chriss). Am cumparat de la el 3 lansete pe care le-am primit impachetate impecabil si in starea in care mi-au fost descrise in prealabil. Mi-a dat foarte multe informatii referitoare la aceste lansete, marele avantaj este ca stie foarte bine marfa pe care o vinde si iti poate explica cu lux de amanunte caracteristicile produselor. Lansetele dupa un an au ramas la fel de bune iar noi am ramas prieteni doar din discutiile telefonice. Sper sa ne vedem cat de curand si fata in fata. Un om de nota 10+. Recomand.

chriss
Partener Crapmania.ro

Mesaj de chriss »

multumesc vlad ...de vazut o sa ne vedem la tresetiste luna viitoare

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”