cezaro scrie:Userul "crazy crap" vagabond, escroc. Am cumparat un set de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, a motivat ca se vedea in poza( ca la casele alea de schimb cu comision, care le mai stie, scrie afara domne!). Intr o discutie avuta pe mail a facut si o referire la cel albastru ca si cand ar fii 4 culori, mi a zis sa i trimit inapoi dar n am mai avut eu curaj si chiar am crezut ca omul e de buna credinta si nu si a dat seama. Mi a mai si facut capul calendar ca nu mi trebuie 4 culori si ca nu e neaparat nevoie etc, abureala, de parca nu stiam eu ce am nevoie si m a ajutat el, oricum nici de 3 de o culoare si unul de alta nu aveam nevoie, asta i clar. Omul acum se intereseaza de Delkimi culori diferite , vrea sa cumpere de la cineva, am vazut pe forum. Am inghitit paguba, asta e. Le am puis la vanzare cu cat le am luat, m au sunat o groaza de baieti si le am spus din start, 3 albi si unul albastru. ATENTIE, GAINARI PRINTRE NOI !!!
buna seara!
domnule cezar oprea,
1-nu stiu sa va fi facut escroc,gainar,vagabond...mai mult de atat ca nici nu ne cunoastem sa stim ce si cum...
2-nu am sa va raspund cu aceeasi moneda datorita faptului ca eu spre deosebire de dvs am cei 7 ani de acasa...si nu vreau sa ma cobor la lvl dvs..
3-nu ma ti intrebat in prealabil absolut nimic de culori(pt ca v a comvenit pretul probabil)
4-nu cred ca este problema dvs sa mi tineti cont la ce vand si ce cumpar,fotografiile erau mai mult decat concludente..
5-fotografiile spune au totul si cand v am sunat din olanda unde sunt pe cheltuiala mea(de 2 ori) ati fost intru totul de acord cu avertizorii iar abia cand ia ti primit ati pomenit de culori...
6-v am propus ca daca nu va comvine sa mi trimiteti inapoi avertizorii si cu asta basta...
7-intradevar sunt interesat de un alt set de delkimi noi nouti si am sa i cumpar domnul meu(imi permit sa i schimb in fiecare an)
imi pare rau,va credeam om serios...sa va fie rusine,eu atat va pot spune,in rest las la latitudinea oamenilor de buna credinta sa ma judece..
si ca o completare,ia ti pus la vanzare cu un pret mai mare decat ia ti luat de la mine...sau poate nu ati observat nici asta...sau nici remarca unu i forumist care va intreba la in moment dat''ati vandut senzori prologic si acum vindeti delkimi??...'
cu respect!
o seara buna!