FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
30dragoste
Puncte: 0

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de 30dragoste »

esti un mare domn,Dorin de la cluj sant sant super bblc_urile mersi mult :P

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

salut!
vreau sa aduc numai cuvinte de lauda pt acest om de la care am cumparat un set de 4 buc suporti ''solar''
suportii sunt exact cum i a descris..
oricand am sa mai cumpar de la el si il recomand cu desavarsire..
Bravo d-le ALEX BURCEA!!
mai sunt si oameni seriosi...
cu respect!

DODO27

Mesaj de DODO27 »

recomand cu incredere userul crapmania.ro_diem (d-nul Liviu din Iasi)!
produsele cumparate de la dansul, corespund descrierilor facute (huse impecabile).
livrarea s-a facut prompt si in deplina siguranta.
o mare bila alba pentru un om de omenie!
va multumesc!
Costin Dorel

balogtamas

Mesaj de balogtamas »

Buna ziua eu ma numesc Balog Tamas si vreau sa va povestea mea din lipsa de timp nu tare postezi pe forum numai ma uit din cand in cand.
Pe Buciuman Marius pana acuma l-am considerat prieten pana acuma!!!!!!
mai iesiam la pescuit impreuna etc.
Marius Buciuman este posesor sau a fost a firmei sc vanc impex srl din baia mare si importator a corturilor ehmanns,pe crap.ro posteaza cu userul Marius_bn.
In 2011 octombrie am achitat o suma de 550 ron pentru un winterskin mi-a promis daca ii dau bani in avans imi face o reducere considerabila.
Find cunostinta cu care mergeam la pescuit nici nu imi faceam probleme.
Nici in ziua de azi nu am primit acel winterskin!!!!!!!!!!!!!
Eu maine ma duc sa fac o plangere la protectia consumatorilor,va rog cine mai e in situatia mea sa lu-am masuri numarul mea de telefon e 0740660595.
O sa vorbesc si cu cei din germania sa le povestesc cu ce fel de importator au in romania.
Asta asa de inceput,astept sa ma contactati cei care sunt in situatia mea.

crazy crap

Mesaj de crazy crap »

salut!
o bila alba din partea mea userului SULTANELU''
produsul cumparat de la el a fost intocmai cum la descris pana in cel mai mic amanunt..
deci,recomand cu incredere userul ''SULTANELU''
cu respect!

sultanelu

Mesaj de sultanelu »

crazy crap scrie:salut!
o bila alba din partea mea userului SULTANELU''
produsul cumparat de la el a fost intocmai cum la descris pana in cel mai mic amanunt..
deci,recomand cu incredere userul ''SULTANELU''
cu respect!
Si din partea mea o bila ALBA pt userul "crazy crap" in calitate de cumparator.Omul...serios,cu bun simt,m-a contactat telefonic,am stabilit detalii si am incheiat afacerea cu succes.
Numai bine si FIRE ZBUCIUMATE tuturor pescarilor ca.......a inceput sezonul :wink:

SlCB

Mesaj de SlCB »

o bila alba pentru un mare domn si tot respectul pentru userul chriss. i-l recomand celor care vor sa cumpere scule bune.
am cumparat de la el 4 Century FS si sunt exact cum le-a descris. foarte bine ingrijite si de calitate.
i-l recomand cu toata increderea. eu am avut incredere in el si i-am trimis banii in cont chiar inainte sa-mi trimita sculele si a fost o suma marisoara. toata increderea in chriss.
mai greu oameni ca el.
o sa mai fac afaceri cu el.
cu respect.

SlCB

Mesaj de SlCB »

pentru userul rdr toata increderea . este serios si are plumbi de calitate si la pret bun.

ionescucris

Mesaj de ionescucris »

O mare bila neagra pt userul cristi_tm: ne-am inteles de joi asupra unui pret pt 4 mulinete okuma lb50, i-am trimis si avans 50 ron prin mandat postal el confirmand ca a trimis vineri dimineata mulinetele.Este deja miercuri, la curier nu apare nici o expeditie, omul nu mai raspunde la telefon dupa ce imi raspunsese luni ca imi trimite imediat AWB pt a verifica stadiul expeditiei. Cam toate indiciile conduc catre: teapa si lipsa de bun simt. Aviz celor care se hazardeaza in astfel de tranzactii chiar si cu membrii cu ceva vechime pe forumurile de profil. In ciuda sumei derizorii cred ca cea mai buna abordare este o plangere pt inselaciune astfel incat sa fie un exemplu pt astfel de personaje.

baboi

Mesaj de baboi »

va sfatuiesc sa nu trimiteti celui intitulat cristi_tm,alias nacov cristian str buceginr 4, ap 3 timisoara.acesta pune lumea pe drumuri iar apoi uita sa ridice produsele si sa raspunda la telefon.un caracter de 2 lei. ia-am trimis niste bete 3.60 si uitati ce am patit. aveti grija mare tepar .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”