La recomandarea domnului Vlad M de a posta cate un topic pentru fiecare user:
member13033.html
Vreau sa atrag si eu atentia asupra user-ului Jegan Vlad. In urma postarii unui anunt, de catre dansul, am convenit la un schimb de huse pentru lansete. Din mesajele schimbate cu dansul am fost asigurat ca husa este in perfecta stare fara niciun fel de defect. Neavand posibilitatea de a face schimbul personal(eu fiind din Constanta iar dansul din Bucuresti) tranzactia s-a incheiat printr-un intermediar (un prieten de-al meu din Bucuresti) caruia i-am trimis husa si s-a intalnit cu dansul pentru schimb. I-am mentionat domnului, prin mesajele schimbate ca, fiind navigator, si urmand sa plec din tara, nu voi fi disponibil de contact in momentul schimbului. M-am trezit acum, cand am ajuns acasa, ca husa nu este in acea perfecta stare precum sustine dansul, si are o portiune de 5-6 cm julita, iar unuia dintre fermoare ii este rupt plasticul atasat de elastic. Probabil schimbul s-ar fi efectuat oricum dar as fi apreciat mult mai mult sinceritatea din partea dansului. Atasez poze cu defectele de care a uitat sa mentioneze in mesaje, ba chiar m-a asigurat ca husa este in perfecta stare