Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
S-a inchis definitiv.CIB scrie:Se mai pescuieste la Pleasa? Sau este cu circuit inchis?
Pe Facebook au anuntat ca s-a inchis pentru pescuitul sportiv si ca vand(au vandut) tot pestele?
https://www.facebook.com/pages/Lacul-Pl ... 4469080328
nu te contrazic dar nu stiu despre ce este vorba. despre curea .......ma faci sa ma simt aiurea dar sunt obisnuit, nu toti sunt baftosi la punga si la peste, asta e! Hm...!popescu59 scrie:Vezi mai Otho ce inseamna sa stringi cureaua.Daca tot ereai croit pe relaxare nu puteai sa vii la casute cu caldurica , la gratar frumos . Si unde mai pui ca se mai prinde si peste . In fine cind vrei sa te mai relaxezi suna un prieten si vezi ce iese.
Sanatate maxima .
Din pacate, la Pleasa este CIRC INCHIS!CIB scrie:Se mai pescuieste la Pleasa? Sau este cu circuit inchis?
Pe Facebook au anuntat ca s-a inchis pentru pescuitul sportiv si ca vand(au vandut) tot pestele?
acidutzu scrie:Din pacate, la Pleasa este CIRC INCHIS!CIB scrie:Se mai pescuieste la Pleasa? Sau este cu circuit inchis?
Asa este, amintiri frumoase. Cei mai mari pesti tot la Pleasa i-am prins si eu, comun, salonta si somn. Nu stiu ce sa zic dar poate exista posibilitatea sa se schimbe ceva, ramane de vazut.CIB scrie:acidutzu scrie:Din pacate, la Pleasa este CIRC INCHIS!CIB scrie:Se mai pescuieste la Pleasa? Sau este cu circuit inchis?
Mare pacat.
Eu am ramas cu niste amintiri frumoase de pe Pleasa.
Primul meu peste de 10+(12,5kg) a fost prins acolo.